Ber om ursäkt

jag har inte kunnat blogg på några dagar nu :( sorry för detta men vi har ju varit i göteborg på metaltown :D
sen fungerade inte internet när vi kom hem heller, får tiollbaka en massa pengar för det sen har vårt nya internet
kommit nu och vi får snart hem telefonen också :) så jävla nice asså det skall bli :) jaha metaltown, SJUKT ROLIG OCH OFÖRGLÖMLIG HEÖG! fy fan vad kul vi hade asså, Tack till Emilia, Alex ,Viktor och min pojkvän mattias ;:D detta får vi fan göra om :) vi körde hem i från rund tio på morgonen :) trött som fan men skit i det :D vi kom till hotelet i göteborg runt lvart över ett, stannade sen körde vi vilse uppe i göteborg :D haha sånt som händer :)

väntade i göteborg på emilia och hennes pappa för han var tvugen att vara med i med det var han som hade fixat boendet så
vi gick i stan en runda o åt lite, :) sen komemilia, började förfesta lite sen drog vi till fesrtivalen, FY FAN MED FOLK ! haha
in där o lyssna på bra band och drack vidare, tro mig fan vad bra artisterna var, blev typ ihjäl trampad när vi stod och såg slipknot.. haha onte i fötterna hade vi alla efter allt :) men kul var det ialf :D haha
vidare hem sen på natten till hotelet, haha så var jag lite efter mattias till hans och mitt rum, så hör jag han vafan e det där.. haha jag bara hahahhahahahahahhaha en barnsäng stod på vårt rum.. o fy fan vad vi skrattade. så snabbt gick det för oss att få en unge den dagen hahah ;D dom hade givetf´vis satt in den i fel rum men endån, haha

ja blev upp dragen ur sängen runt 8 på lördagen av mattias för vi skulle ner och äta frukust :D gott som fan, värsta frukust buffen :D sen upp och dusha och sånt, göra vid sig lite och såna saker .D sen skulle vi dra till festivalen igen :D
mattias, viktor och alex gick in före mig och emilia för vi behöde hitta nån stans och pissa, o jag sätter mig på en nässla, fan vad det kändes, emilia la sig ihopa o skratta som fan D hahah.. ! sen in o festa vidare på festvialen :) ännu en lyckad kväll, orkar ej skriva allt vi gjorde så, fan vad marilyn manson var bra asså !



tack än en gång förf en as rolig helg :)


några bilder kommer antingen ikväll eller i morgon, tror jag lägger in några idag :)






varit poå stranden sen vid sjön hela dagen ;:) got som fan :)
snart sova ska jag, varmt som fan i vår lägenhet.. jobbigt :(
men men ha det bra alla :)



ps, sorry du ej fått din vinst än, har ej sett din adress f rnå idag..
skickar den denna veckan !




peace

Trevlig helg

trevlig helg på er alla :) nu ska vi köra mot göteborg := gott som fasen :D haha :)
vet inte om jag kommer kunna blogga där ifrån i med vi ska vara på en fwstival, får se om det finns tillgång till
data på hotellet :) finns det så finns det annars får ni vänta tills jag kommer hem helt enkelrt :D haha

ha en skit bra helg alla !



puss kram ....

usch då

fan vad trött jag är. fick nyss veta att michael jacksson gick bort igår, visst han gjorde vissa dumma saker men
han var enbra människa och gjorde bra musik, så jag ger allt mitt stöd till nära och kära även jag inte träffar dom :D man kan alltid visa sitt stöd !



jaha vakna för en stund sen,. k snart gå och duscha o fixa vid mig :)
lillasyster e också vaken o hennes kille, det e bara min pojkvän till
latmask som sover :D ska väcka han snart :) hehe :P
nej ska göra vid mig nu
hörs sen då :)


peace

R.I.P

"King of Pop"
har lämnat oss

Fans sörjer vid Michael Jacksons stjärba på Hollywood walk o Fans sörjer vid Michael Jacksons stjärba på Hollywood walk of fame efter dödsbudet. Foto: AFP Tusentals fans samlade utanför sjukhuset. Tusentals fans samlade utanför sjukhuset. Foto: AFP Ambulansen utanför Michael Jacksons hem i Los Angeles. Ambulansen utanför Michael Jacksons hem i Los Angeles. Foto: Reuters Sjukhuset dit Michael Jackson fördes. Sjukhuset dit Michael Jackson fördes. Foto: Reuters Jermaine Jackson berättade om hur läkarna förgäves kämpade f Jermaine Jackson berättade om hur läkarna förgäves kämpade för att rädda brodern Michael.Bildextra Michael Jacksons liv i bilder Se bilderna här.

Michael Jackson

Född: 29 augusti 1958 Gary, Indiana, USA

Fullt namn: Michael Joseph Jackson

Aktiva år: 1967-2009

Michael Jackson lämnade efter sig tre barn: Michael Joseph Jackson Junior, född 1997, Paris Michael Katherine Jackson, född 1998, och Prince Michael Jackson II, född 2002.

Michael var gift två gånger. Första äktenskapet med Lisa Marie Presley - den 18 maj 1994 till den 18 januari 1996, och det andra äktenskapet med Debbie Rowe - den 15 november 1996 till den 8 oktober 1999.

Bloggat om artikeln

Visar inlägg från de 3 högst rankade bloggarna

Visa alla »

Vill du blogga om artikeln?

Blogga om artikeln

Länka till artikeln från ditt blogginlägg - kopiera den här adressen:


För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.

Tillbaka Bli medlem i Aftonbladet Snack och börja blogga

Drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Han blev 50 år gammal.

- Jag är så ledsen och omtumlad av alla känslor, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.

Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen.

SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid).

- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.

"Heroiska insatser"

När Jackson kom fram till sjukhuset klockan 13.14 låg han i djup koma.

Michaels bror Jermaine Jackson säger att sjukvårdspersonalen gjort heroiska insatser för att rädda hans bror.

- Han personliga läkare, som var med honom (i hemmet), försökte återuppliva min bror, liksom ambulanspersonalen, sade Jermaine vid en presskonferens från sjukhuset några timmar efter att brodern avlidit.

- Ett team med väldigt rutinerade läkare, inklusive akutläkare och kardiologer, försökte återuppliva honom i över en timme - men de lyckades inte.

Jackson dödförklarades 14.26 lokal tid. Kroppen fördes sedan i helikopter till USC Medical Center för obduktion.

"Jag fick säga adjö"

Frank DiLeo, Jacksons manager och vän i över 30 år, fanns med Jackson på sjukhuset. Enligt vissa uppgifter var han även hemma hos honom när han kollapsade.

- Jag fick kyssa honom och säga adjö. Jag förlorade en väldigt kär vän. Någon som jag beundrade, någon som var den största talangen som jag någonsin har stött på eller jobbat med, säger DiLeo till Los Angeles Times.

Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe.

Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II, som kallas för "Blanket", född 2002. Vem som är modern till honom är okänt.

- Jag är så ledsen för hans barns skull som jag vet var allting för honom och för hans familj, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.

Polisutredning

Los Angeles kriminalpolis har inlett en utredning om dödsfallet - även om de betonar att de inte funnit någonting som tyder på att något brott har begåtts. Polisen ska enligt Los Angeles Times hålla förhör med Jacksons släktingar, vänner och läkare för att fastställa vad hur han avled.

Enligt CNN, som pratat med Michaels bror Marlon Jackson, hade stjärnan klagat på att han kände sig sjuk kvällen innan.

- Jag pratade med Frank DiLeo, Michaels manager. Frank sa att Michael hade klagat på att han inte mådde bra. Han ringde honom för att säga att han inte mådde bra, säger Marlon Jackson till CNN.

- Michaels läkare kom för att besöka honom och Frank sa "Marlon, från i går kväll tills i morse så vet jag inte vad som hänt."

Rapporter om sjukdom

Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten.

Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli.

Michael Jackson hade skulder på 500 miljoner dollar, motsvarande cirka 4 miljarder kronor, skrev Wall Street Journal den 13 juni i år. Värdet på stjärnans största tillgångar - bland annat rättigheterna till 251 Beatles-låtar och till hans egna låtar - översteg dock troligen skulderna, enligt tidningen källor.

De inplanerade konserterna i London skulle inbringa upp till 50 miljoner dollar, och om turnén utvidgades till Europa, Asien och Nordamerika skulle den ha kunnat inbringa totalt 400 miljoner dollar, uppgav källor för tidningen.

Enligt flera rapporter hade Michael Jackson också drabbats av hudcancer, något som dementerades.

Författaren Ian Helperin släppte förra året en biografi om popstjärnan där han påstod att han led av brist på Alpha-1 antitrypsin - en genetisk lungsjukdom som kan leda till döden.

Tidigare 2008 fotograferades han i en rullstol - oförmögen att gå själv.


Hemma från centersyd

så hemma igen nu, varit på centersyd med älsklingen, viktor, lillasyster och henes kille
storhandlade hem mat också, jag hittade bara ett par skor idag :) billigt och bra haha:D
jaa i morgon åker vi till göteborg tillmetaltown, :) kommer hem på söndag, tror inte jag kommer ha nån dsta tillgång där uppe :( tyvär asså.. lovar att blogg så mycket jag kan i morgon på morgonen :=) haha :)
händer annars för er i helgen ? någon från göteborg kankse som läser min blogg eller som skall till metaltown ?






Dagens Köp : Svarta spetsiga skor :=)

...

Hemma från stranden

såja, hemma från stranden, nyduschad o så, ätit också :) nice
kallt som fan i vattnet men härligt i solen :)
ska snart med syrran till stan jag ska bara fixa vid mig lite :)

jag
alex ch jag hahhaha jag ser ut som en flodhäst :D


elin
elin ville ej vara ed på kort :D lillasyster detta
alex
alex var också med :D




Kolla in min systers blogg också vettja..  

esks.blogg.se



Bli Medlemma,. ni kommer ej ångra er !!!

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=10966



kom igen nu _:=) ni kommer inte att ångra erom detta
vem gillar inte skor liksom :D

Idag Kommer LillaSyster :D

-..
idag ska vi hämta lillasyster hos pappa :) hon kommer en dag tidigare för hon o jag ska upp
tidigt i mrgon o gå till stranden och få färg :D så det så ! haah :D
hon och hennes kille ska liksa passa vår lägenhet när jag o älsklingen åker på fredag så :)
snälla så :)

Kolla in hennes blogg esks.blogg.se

Värmen är här :)

fan vad varmt det är ute men jag gillar det :)
varit ute och träffat jessica i stan en runda :) hon är i ängelholm o hälsar på :)
alltid lika trevligt gumman :), sitter och fixar mina naglar lite, ska skippe lösnaglarna några dagar nu
kan ju inte kväva mina egna herregud :) men men . jaa syrran kanske kommer idag, kankse stranden senare elelr tar vi det i morgon :) gott som fan :) jaha vad ska man nu göra då :/ hmm..
ska ialf fortsätta med naglrana så :)

hur har er dag varit då?


peace

Godmorgon :)=

nu e man pigg o vaken :) tror det ialf :D haha
dagen har inte så mycket planer, fixa mina naglar ialf , :) trevligt  men tråkigt :D haha
jaha annars vet jag inte riktigt, ska ialf ner en snabb runda till stan tänkte jag, blir nog snart, ska bara slänga på mig
nåna kläder sne dra :) sen vet jag fan inte mer :) får se om någon vill dra till stranden dag kankse :=
hade varit nice :D

men vi hörs sen då :D ...

Go Kväll

jaha inte skrivit på ett tagnu igen :D haha ovanligt, ska försöka ordna upp detta :)
varit iväg hela denna dagen asså och igår kom vi hem sent från center syd :D
har varit på väla med alex idag han skulle h något till sin data :D  sen vidar ei handlade hårfärg till mig ocg mattias min killle då :) jaa, sen hem till jessica och nicklas en lite runds :=) sen vidar ehemmåt, på emvägen träffa jag emilia utanför körskolan :) trevligt, vidare hem , fixa vid sig o såna saker, sen kom älsklingen hem, vidare o hämta upp viktor, sen mta nicklas o jessica på willys o deras barn, in i bilen igen haha, jävka rännande :D skit i det.. vidare ut till västersjöv  bada, jag badade dock inte, sjukt kALLT JU :d VI GRILLADE OCH SPELADE KUBB :f  kul som fan :)
sen bara hem o ta det liugt, färgar hårwet just nu :) nce, älskligen fick svart o jag chokladbrun :) älskar det :)
snart skölja av det :) ska lägga in dagensz bilder också tänkte jag :)



peace

hemma en liten runda nu

varit i stan med bosse och emilia :)
sen upp en runda till jessica och hennes familj :)
nu väntar jag på att mattias ska komma hem sen ska vi till stan
och fika med hans syster, sen blir det center syd med emilia :)

peace






jag

ändrade planer

jaha emilia ringde typ nyss o fråga om jag ville med henne till stan o äta lusnch..
visst kan jag det , men ska ej äta men gör henne sällskap ialf :)
så vil bosse ha kaffe får han följa med oss till stan tycker jag :) det e ju fint vädr så jag tänkyter inte sitta inne idag
senefetr dt blir det jessica o hennes familj ialf ,) goooooot "!


så vi hörs enare i eftermiddag, ska gör mig klar nu innan emilia och bosse kommer :)


seee yaaaa !!

puss kram

...

godmorgon :)

så ja då var man vaken :P haha sover länge när man e ledig från jobb såklart :)7jaha denna dagen bjuder på lite allt möjligt :) bosse komme vid tolv o ska dricka kaffe med mig :) trevligt trevligt, innan dess har jag lite att hinna med :/
ska kolla klart på våra bä'sta år nu ialf, sen ska jag duscha o fixa tillmig så :) haha se hur lång tid det tar idag då :)
sen efete bossehar varit här ska jag upp till jessica, niklas o deras barn felix och felizia :) får upp om och säga hej en snabb runda ialf, sen 16.30 ska jag och älsklingen ner på stan och fika med hans syster sndra :) väldigt trevligt, länge sen man träffade henne så :) skit trevlig .. !
jaha inte mycket me at skriva just nu ialf :) får skriva mer sen idag ju :)
ska äta frukust nu ialf, kan lägga upp fler midsommarbilder efter det , eller så blor det senare idag :D


pusskram

Night !

långe helg, lång dag :P men skall sova nu
gkömde lägga in bild 16/6 2009 då det var 11 månader med min älsklinge och mig :)
men hade mycket att göra den dagen o vi umgicks med varandra bara :)


Hanna & Mattias, ljudet av ditt hjärta får mig att bli knäsvag,
vi två så länge vi båda andas !


...

Tälta & Grill kväll vid västersjön

jaha, lovade ju att lägga upp gårdagens bilder idag så får väl ta och göra det :d


...
Jag Helt ovidgjort o osminkad med min älskling framför brasan :)
...
Viktor & Mattias :)
...
tog en stund innan vi fick igång brasan ialf :P haha
...
Jag i mina heta jogging byxoe o tröja :D orka göra vid sig när man ska sova o täklt :D
...
tältet som tog en bra stund fö en att bygga ihopa hahah :D o viktor med endan i vädert :D
...
Tompas plats md min fina kudde, nettan & Viktors plats sen min & Mattias plats med våra fina dö skalle kuddar :D MYSIGT! haha
...
Västersjön :)
...
jag välm framme :) haha

Taco kväll hos lillasyster

jahya idag var jag mattias nettan och viktor först på väla en runda :)
spö regnade tyvär också, sen körde vi till lillasyser och hennes kille
skulle egentligen grilla med det regnade ju som sagt så det blev taco :) skiiiit gott
men vi handlae tok för mycket saker, men strunt samma :) det var ialf gott :)
hemma nu ialf, vi sitter och kollar på tv :) snart sova ju :) det var fel på pärlorna också när vi gjorde armband skyllde jag på
tänlte lägga upp lite bioder från gårdagen ialf :) lägger upp resten av midsommar bilderna i morgon, tror inte
jag kommer att orka det idag :P sen skulle vi göra armband jag och syrran, jag fick inte rätt på det så hon fick göra et haa
taco
bilden tog jag ag min lillasyster :) tog inga egna så fick göra så här :)


Min lillasysters blogg är esks.blogg.se     för er som vill kolla in hennes :) MYCKET TREVLIG !

pusskram

Home Sweet Home

så ja , hemma igen, var vid västersjöb och tältade och grilla osv med nåra vänner :)
pojkvännen var också med såklart :) ett helvete att sätta upp tältent, jag och en killkompis viktor glömde
inner täöltet haha :_D
men men det löste sig endån :) jag hller på att bädda rent i sägen ialf :) haha ska snart äta frukust :)
men ska lägga in bilder från midsommar först sen från i gårkväl :)


er dag annars bra då?

peace

Tälta

jaha ändrade planer. vi e någr som ska ut till sjön o tälta :) så jag skriver i
morgon och lägger upp alla bildr då istället hinner inte nu för vi åler på att ta alla sake vi ska ha med :D
puss på er :)


....

Fy På Vårt internet !

jaha som ni märkt har vårt nya internet ej kommit igång så det vi ar nu e fortfarane cp
men men fungerar nu ialf, se hur längte det gör detta : :P jaha veckan var rätt lugn
jobbat handlade nför midsommar osv, midsommar var helt okej, trevvlig rolig och mysig :)
kommer upp bilder snart :) ska göra det nu snart :)

hur var eran midsommar??...

Hemma från stranden :)

hejhej, nu e vi hemma från stranden, satt o snackade massa och drack öl sen kaffe också :)
mycket trevligt :) så nu e vi hemm och jag ska bara lägga in kvällens bilder sen ska jag med gå och lägga migf som mattias redan gjort :D

puss kram


...
JOhan och alex gjorde oss sällskap !
....
Jag Själv :) Tvingade min pojkvän att ta kort på mig :D
...
Tog med oss kaffe och drack så man blev varm för det blåste lite på stranden :D haha
...
älsklingen drack öl så hörde jag när han svalde och vi brast i skratt :D haha
...
Pusskalas hade vi två också :D
...
satt och tittade på solnedgången också :)
...
lilla jag :D




nej nu ska jag sova ! GODNATT!

Nu Ska vi ner till stranden

jaha nu ska jag min pojkvän, alex och kankse johan ner till stranden en runda i med vädert e fint nu :)
ta med kaffe o sitta där enliten stund ialf :)
hörs när jag kommer hem ;)
peace

Nu Ska vi ner till stranden

jaha nu ska jag min pojkvän, alex och kankse johan ner till stranden en runda i med vädert e fint nu :)
ta med kaffe o sitta där enliten stund ialf :)
hörs när jag kommer hem ;)
peace

Home Again :)

så nu är vi hemma igen, blev bara hem till mattis pappa för när vi satte oss i bilen så kände vi en konstig fuktig lukt
kollad bak o där var vatten på golvet, det har ju regnat i flera dagar här upp o  allt vatten hade kmmit in i våran bil
tack vare den stod ute och det har blåst o regnat sjukt mycket, därför vi fick in vatten i bilen, tror det var fler som fått det också tyvär. men men vi fick dra ut basådan och baksätena, sen när vi gjort det märkte vi att i reservhjulsbaljan var fylld med vatten, gud så kul, bara att ösa vatten haha, men lät den stå hos mattias pappa för att ha en fläkt som ska torka den så får vi ser hur lång tid det tar, nu ska vi göra kycklinggryta ialf :) MUMS.. ! solen e framme nu ialf :)
pusskram peace

...
allt ute ur baksäta och kofferten :(
...
Alexander var snäll som hjälpte oss ! Tack så mycket!!
matte
Älsklingen var dsånduktig så men han var för sur för att titta in i kameran :) det fatta jag såklart :P
himmel
solen tittade fram då och då, fast det blåste kallt :(
...
tog kort på mattias pappa och mias blommor i trädgården, dock bara på denna haha :D
-...
Jag gillar mitt halsband :) kankse märks :D hahaa
jag
Its My Life And I Like it !

Snart iväg en runda

jaha fick byta om nyss, för kallt ute för att ha klänning, men men :D haha
mattias kommer snart hem så ska vi till hans pappa o fixa vår kökslucka. haha :D
sen kankse vi ska till hans mormor och morfar om vi orkar :)

hörs sen då :)


peace

dagens kläder

jag jag
jaha ingen aning om vad som händer idag , får se, johan e här o håller mig sällskap just nu, älsklingen kommer snart hem från jobb :) nej nu ska jag fixa lite saker :)

peace

Jag idag

me

Lördagen 13 / 6 2009

Från Emilias 20års fest i lördags, Tack Gumman för en trevlig kväll :)
alexjockevijagninafest...festbossejoannadomfestoggieälsklingen...fetfestfestfestfestfestfest

Godmorgon :D

asså jag hatar regn och blåst, finns inget tråkigare, nu när det e sommar vill jag ha sol
börjar blirätt trist med regnet sså ! men det e som sagt svensk sommar eller vad säger ni ? haha
jaha tänkte lägga in fler bilder idag från i lörags :) se vilka jag väljer som sagt. alla blir det dock inte för det e 79 stycken eller vad det var :D haha.. nej ska kolla på tv en runda nu ialf :)


peace !

...

godnatt

jag
Hanna & Mattias, TRUE LOVE, alltid vi två

nej nu ska jag och mattias gå och lägga oss :=)
hörs i morgon :)

peace

hej hej

jag



jaha sitter här vid dtan lite till nu igen, mattias har en killkompis här, domser film, ska snart också kola vidare på den
ska nog ta något att äta också nu. vi har ej ätit middag , konstigt när man e bakis. hjaha



peace

Tävlingen är avslutad

så ja då e min tävling avslutad och en vinnare e utsedd :)
valde den som skrev sitt svar först tack vare att det inte var så många som var med :)


Vinnaren är bellyy.blogg.se


stort grattis :)
det enda du behöver göra nu är att skriva din favoritfärg och din adress i ett mejl til mig i med det e inte så msart att göra det häre inne, så skickar jag ditt pris den 25e juni :)

Löshår ??

är det någon som vet ett bra ställe som säljer löshår och inte är llt för dyrt :)

eller är det någon om kan sätta i det åt mig också kankse ? som bor är i närheten av skåne ?

Det börjar dra ihopa sig

jaha det verkar som ingen mer än en trevlig tösabiot e intresserad av min tävling, bättre lycka för henne om inte fler kommenterar :) kommer att utse vinnaren ikväll klockan 21.00 så håll koll, det5 kankse lirdu :)



ciao !

...

Tävling

nu kör jag igång min första tävling, vinnaren kommer att få en hemskickad överraskning den 25 e juni
bara gissa rätt på min fråga så e överraskningen din :)
enda jag vill ha av den som vinner är deras favorit färg !
Kom igen nu,, !!
vinnaren uttas ikväll :)




Vad Har jag i sko storlek ?
...


Ute En Runda Med Alex & Älsklingen

jaha nu har vi kommit hem , varit ute med älsklingen och alex, stck först till älsklingens pappa7
o skulle fixa vår skåpslucka, sen vidare och handla godit i drika, sen hämtade vi upp johan
sen vidare hem till mig och mattias :) dom kollar på film och jag tänkte då passar jag på och lägger in lite bilder från idag :) hur har er dag varit då?


peace




...
alex har nog inte riktigt fattat vad dessa bilder betyder, haha
han ställde sig på en handikappad endån,
skärpning alex !

...
Alex bil :)
den e faktiskr riktigt fin när man
ser den i verkligheten :)
jag gillar fäljarna ialf :)

...
Jag och älsklingen fulade oss lite medans vi
stod och väntade på att johan skulle komma :D
heta miner vi har då :P

...
jo tack man har ju små fötter om jag gemför med min pojkvän / Sambo
haha så söta så :D

...
handlade godis :=)
man måste ju ta kort dagligen :D
jag kommer säkert ta fler idg :)
nu ska jag verkligen sköta min blogg dagligen :)
bara inte internet sviker mig då: haha

...
filmkväll idag med älsklingen, alex och johan :)
...
jag idag, rätt trött efter gårdagens 20års fest hos emilia :)
smällar man få ta för fasen :)
alex
Alex försöker att se smart ut tror jag :D
 ...
älsklingen mattias :)


Godmorgon

jaha något e fel med min blogg fortfarande kan bara lägga in en bild i ett inlägg, så dörför jag gör nya inlägg med bilderna skit jobbigt, något har hän efter en komis ändra min blogg, och jag e sit sur öve detta, börjar bli jobbigt att det ej blir fixat.. men men får se om min lillasysters kille kan fixa det senare hoppas på det ialf :D nej om man skulle lägga sig i soffan :D tack emilie för en uderbar 20års fest igår som du hade, Skit trevlig kväll :) peace

godmorgon :)

läste en artkel igår kväll om att det går lös en våldtäcksman här i ängelholm :/ helt hemskt ju nu vågar ma ej gå hem själv om kvällarna när man jobbat , fy fan asså. lås in dom idioterna istället ... nu ska jag och älsklingen äta frukust :) sne ska vi handla present till emilie sen kolla kl'nning till mig som jag kan ha ikväll :) hörs sen peace

eslöv

så här såg jag ut idag ialf :) sista bilden :)

eslöv

mormor och lillasyster elin :)

eslöv

my igen :)

eslöv

älsklingen

eslöv

Grattis storasyster på din 25 års dsag

eslöv

min storasysters sambo micke

eslöv

derssd hund valle

eslöv

thea min andra systerdotter

eslöv

My Min systerdotter

storasyster 25 år idag


hemma igen

så då e vi hemma igen från eslööv, blev inte sålänge idag i med dom ej skulle dricka för dom hr ju tå barns som ej e så gamla så, men skönt att komma hem tidigt ialf :) har fruktansvöärd mensvärk, sjukt jobbigt,, kankse ska upp en runda till johan annars ska vi bara vara hemma och ta det lungt får se hur det blir ialf.. tänkte lägga upp dagens bilder nu ialf :) peace

today is a new day !

jaha har ej skrivit nu på ett tag :) haha vårt intert har ej kommit än, och det som vi har nu krånglar som fasen, ska bättre mig :) haha jaha det regnar idag igen skit trist, jkag och älsklingen ska hämta upp pappa senare sen ska vi köra till eslöv till min storasyster och hennes sambo o barn för hon blir 25 idag :) party party :D haha jaha så ska snart gå och duscha tänkte jag :)7 lägger in en bild när jag e klar :) hur e er dag då? peace kolla in min lillasysters blogg esks.blogg.se hon e världens underbaraste lillasyster :)

Godmorgon

jaha gick upp tio över fem, kan bara säga en sak svin trött e jag orkar ej skriva så mycket nu, tänkte äta frukust och göra vidmig, sen ska jag åka till jobb , men vi hörs när jag kommit hem ikväll :) peace

Night !!

tvätta av sminket, borsta tänderna, tömma kattlådan, lägga mig oh läsa ! NIGHT

hos johan

viktor

jag & Älsklingen

jag och älsklingen fulade oss framför kameran :) LIKE always !

Home Again

så då var man hemma igen :) blev ej en lång stund uppe hos dom för både jag och mattias ska upp och jobba i morgon ju :) usch för att gå upp tidigt ialf :D haha men man måste :) jaga lägger upp lite av dagens bilder nu ialf .D peace

see yaa !

presis klippt älsklingen :) han blev nöjd ialf :) nu ska vi upp en snabb rundA O HÄLSA PÅ johan och viktor :) skriver när jag kommer tillbaka :D puss på er

Regn Regn Och Åter Regn

e så trött på detta regna asså , detvar så fint väder tidigare idag så börjar det regna nu, blir så deppig av regn asså :( men men nyss kommit hem, varit iväg o handlat med mattias, sen innan idag var jag på väla o handla present till mi storasyster :) bosse körde :) han skulle endå byta sina sko :) jaga vi ska lga mat nu snart så jag skriver mer sen :) peace

The Today Story :D

jaha, kom nyss hem, jag och älsklingen har hämtat alex på hans jobb han låste ju ute sig innan idag så. haha klantskalle alex e vad du e ibland .D hhaa jaha annars har det inte hänt så myckey idag. fint väder ialf, skönt det :) fixat lite här hemma o så bara _:D ska nog ner till stan imorgon och fixa prsent till storasyster :) hon blir ju 25 på fredag så jag och äklsklingen ska ner tilll dom i eslöv då och fira henne :) jaha tänkte gå och tvätta avmig sminken ialf, o borsta tänderna o lägga mig i sängen och läsa :) så vi hörs i morgon :) hur har er dag varit då? peace

6/6 2009

johan och dom andra

6/6 2009

viktor hel galen i sin glass

6/6 2009

älsklingen äter glass :) <3<3<33<3<3

6/6 2009


heeeeeeeeeeeeei

nu fingerar vårt inter lite igen :) kommer nytt nästa vecka hoppas på att det e bättre, jaga denna dagne har det ej hänt så mycket umgåtts med alex, tompa, johan och viktor, dom hade kaffe rejs här hemma :) haha ollat film o så.. ska snart laga mat med älsklingen :) så lägger in fler bilder sen :) peace

denna dagen

jaga vaknade runt halv tolv tiden tror jag det var upp fixa till mig lite o gick ner till stan för att handla lite sen hem igen äta frukust med älsklingen :) gott :) sen gick vi ner till stan för johan o dom andra marinsoldaterna hade uppvisning se gick dom till hembygdsparken o spela osv , sånt san gör på naionaldagenni vet jaha vi satte oss medans dom std o spela och åt glass, sen åkte vi en runda till starnden sen hem och ¨åt middag, nu e dom iväg o hyr film, kommer snart jag orkade ej gå dit för jag e mätt. så älsklinge fick gå 0och möta dom andra neej jag tänkte diska upp o sånt nu :) hörs sen då :) peace

hej hej

sorry jag ej hunnit skriva på typ två dgar nu, vårt internet krånglar hela tiden har sagt upp ndet och ska få nytt internet men dröjer max 4 veckor tyvär men hoppas på bätrre internet ialf :) gårdagen var mycket trevlig men vissa saker kunde man fått slippa festa o så lite,. men i morse närjag vaknade märkte vi att ett summuray svärd hos oss var borta, stativet o skyddet e kvar , bara det lilla kniv svärdet e bort, löjliogt, andra gången nu, ingen fåt numer komma hit som vi ej känner kvittar om det e nåns tjej eller kille, får vi reda på vem det e som tog det , fy fan vilket helvete det blir då ! man stjäl inte från andra !!! vi vet vilka vi kunde lita på här igår o såna saker misstankarna finns absolut, men foljke så fega att dom ej kan erkänna ! men men , ! gokväll

God ette middag :)

sorry har ej hunnit sitta vid datan idag :( har tvättat och städat hela dagen nu kan jag äntligen slappna av lite för har städat klart hela lägenheten bara två maskiner tvätt kvar för man ska ju sortera exakt allt :) men men sen när de e klart ska väl jag och älsklingen handla hem lite kankse laga mat skulle inte sitta helt fwel tycker jag, ska försöka se om han vill köra till ikea men det kommer han inte vilja tror jag , skit samma det e bara ett förslag :D jaja nej nu ska jag kolla på tv lite :) hur e det med alla idag då? amen puss på er :F

kortet

tycker detta e gulligt detta kortet, han e min lilla snutteplutt

rosor

han fick tre röda rosor också :) blev han också glad för :)

älsklingen fick sin present idag

fick ju bestäla hans present så den kom idag :) försenad dock men han kunde vänta och blev skit glad ialf :)

nattinatt

nu ska jag och älsklingen gå och sova :) skit trötta :D lägger upp några bilder inna jag ska lägga mig puss på er

lördags, crusing hässleholm

jag och min sambo :D <3

Värt att köpa

har börjat gilla hello kitty :) ska inskaffa mig något snart : når tips här ialf :)

Tävling eller inte ?

jaha tänkte kolla med er om jag ska köra en tävling med pris eller inte får jag 25 kommentarer p detta inlägg får det bli en tävling helt enkelt :) puss på er

dagens funderingar kring dessa skor

jaha nu tänkte jag kolla med er läsare vad ni tycker om desssa ? sr några intressanta ut ? så fall säg till för jag kan jebstämma mig :D

KÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG DU MED !

Hej! Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad? På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden! Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker! Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =) gÖR SOM JAG GÖR, KÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG !!!

29 maj

hmm ja okej vilken bild :D

29 maj

hahah denna bjuder jag allt på :D

29 maj

hahah fyllebild

29 maj


29 maj


fredagen den 29 maj

firade mattias födelsedag denna dagen, tompa o vesslsan

bild på mig

hahah var tvungen att testa den saken vad man nu kallar dom :D sit het men vill ha en i råsa istället ::D fotografenm heter cecilia YOU NO RIGHT !

Stan Med Cecilia

skit tevlig dag idag med cecilia, det brja med att jag skulle förklara vägen hem till oss, hahha gick åt skogen vill jag säga hon fick springa runt som en yr höna :D men tillslut blev det bra :) satt här hemma o fixa osv, sen gick vi till stan för att äta på grafitti :) gott som fan vill jag tala om för er :) sen gick vi runt i affärer o så sen bort till interflora o handlade rosor till min kille sen handlade hon en till sin kille också, skit fina o min älsklinge blev glad för både presenten och blommorna :) tänkta lägga upp fler av dagens bilder, min blogg e cp än, får lägga in bilderna i varsitt inlägg ialf... peace !!

ändrade planer

jaha dom ringde från jobb, ska ej åka till blekinge från nästa vecka för dom hade ej tillgång att sätta in pengra i med det e dom som skall betala min resa dit o hem, så nu har jag inget planerat resten av veckan :( tråkigt men vill någon hitta på något kakse så ring mig :) vad gör ni annars idag ?

WWWWWWWWWWWiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee

som ni vet var jag på intervju här i ängelholm också, dom ringde nyss och jag fick jobbet :) inte många timmar men endån :) 105 i timmen där o på det andra har jag 100 i timmen :D gott som fan ska packa vidar enbu ialf :) hörs snart :) pusspå er

Jahapp

jobb ringde för en stund sedan, ska åka ända till blekinge i morgon för att jobba, dom e där på nått ställe , typ med massa nadra som e handikappade tror jag.. ska vara där onsdag kväll, torsdag och fredag förmiddag, detta betyder att jag ska vara ifrån mattis :( vill inte men måste tyvär :( tur man har mobil med sig , kommer sakna min älskling så mycket :( så villnån ta en fika i morgton inbnan jag åker så e jag på :) puss på er Jag Syftar på DIG CECILIA :D FIKA ???

Dagen än så länge

jaga idag har det ine hänt så himla mycket, varit hemma idag bara och tagit det lungt :) städat lite här hemma, läs min fjärde twilight bok lite grann. annars inte så mycket, ska snart ducha o fixa till mig lite så man ser fräch ut haha :D jaha snart kommer väl älsklingen hem också :)LÄÅNBGTAR. ska lägga upp nåra bilder nu, gjorde aldrig det innan , orkade inte och fastnade frmför tv . pusspå er

hej hej

Jag ber verkligen om ursäkt för jag inte har bloggat, som ni redan vet har vårt interbet hos bjärekraft fulat sg enda sen januari har bytat modem nu så får se hur detta fungerar, så e det något ni vill fråga om gör det :) svarar på allt, ingen kommenterade mitt förra inlägg, ni tycker tydligen detbaraa e kändisr som ska få saker osv, patetiskt! men men skiter i ilket :) puss på er ps. lägger in lite bilder från dagarna jag ej bkloggat osv :) Ds

RSS 2.0
468x60a.jpg