Gott nytt år alla :)

säger gott nytt år redan nu i med jag inte vet eller tror att jag kommer kunna blogga mer senare, de e liksom nyår och då ska man inte sitta vid datan hela kvällen, vi ska snart bege oss ut o åka pulka haha . bara för att ha något att göra idag. sen blir de nyårsmat , sen badtunna och dricka :)
ska fixa sig lite innan maten också,. sen ska man göra det fint i stugan i med de e nyår . MYYS!

träningsverk :D

Tack ja det känns att man åkte snowboard igår haha , sjukt träningsverk i axlar och armar. haha men men sålänge det var roligt så kan man ha lite träningsverk, fan att vi inte filmade min sista vurpa haha den va rätt snygg säger dom andra haha . Sitter och tar det lungt just nu och badtunnan e här haha . nu ska den bara fyllas så det kan ta sin lilla tid. senare blir det att göra fint här i stugan men nyårssaker. man få ha lite nyårsstämmning tycker jag . ska fixa in lite bilder idag ockjså för det finns gott om tid till det. dom e påväg in på datan .

pusskram
hanna


Mysigt uppe i Idre

skrev inget igår för vi hade lite att fixa när vi väl kom fram. äta, få nyckeln till stugan , ja massa,
idag har vi varity uppe i backarna och åkt snowboard , riktigt roligt haha . vurpade nåra gånger och fastnade i snön haha , sen har vi varit på after ski och det var riktigt roligt och massa folk .
varit i stugan sen halv 7 typ. spelat spel och druckit lite,. mår inte super tack vare jag e sjuk, jobbiga förkylning asså, nvill bara bli av med den , åkt på hosta också.


idre
kort från sovrummet :)

kört en timme efter vi pausade

stannade för att sträcka på benen i jönköping o sen bar det av igen , börjar bli rätt trött men ska spela död på min data haha , lika bra för vi har musik på via min lilla fina data . den där väl sen eller snart , lite bateri ialf så får se hur länge den tänker hålla sig. annars bloggar jag när vi kommer fram till idre om den skulle dö, kommer tyvär inte hålla sig enda upp :/ jobbigt när man ej kan ladda den i bilen , men men , jag kan sova under den tiden så.
täppt i näsan är jag , fruktansvärt jobbigt vill jag lova.
har ont i halsen också, himla typiskt att jag skulle bli sjuk när vi ska upp till idre. sinne på detta!
hoppas vi stannar snart en runda för jag måste snyta mej haha , måste kunna slänga pappert efter så göra de i bilen går ej nu för min plastpåse e där bak . illa !

som sagt bilder får ni i morron för orkar ej lägga in dom nu mitt i nattenb presis .

påväg till idre :)

inte haft tid att skiva på typ sådär en hel vecka haha , jobbat as mycket och sen förberätt inför idre ju,
sitter i bilen påväg upp nu , tror vi e förbo småland. inte jätte trött just nu men lär väl bli det sen .
sitter med datan framför och lyssnar musik, fick igång internet haha, tog sin lilla tid .
har inte jätte mycket att skriva just nu men det kommer inlägg under resan upp, bilderna lär ni säkert ej få från senare för jag har inte hunnit ta n¨åra ännu.


pusskram
hanna

glass & film med älsklingen !

...
...


haha bjuder på dessa osminkade bilder

folk är patetiska !

ja jag sa det ! oj hemskt att jag kan säga så om folk, men när folk snackar skit om mig och jag sen får höra det vid sidan pom eller hör de med mina egna öron är det värsta jag vet! JÄVLA PATETISKA FJOLLOR! oj sa jag så om någon igen , ja men oj, jag kankse säger det men jag ljuger fan inte för mina vänner eller behandlar dom som en vindpust!


jobbat hela dagen :(

har ju ett sådant långt jobb pass nu i 5 dagar till, yeeey, men men pengar ! idag har jag som sagt jobbat förmiddagen sen handlade jag och matte litta så vi slipper det i helgen och nästa veckan , SKÖNT!
annars har jag inte gjort mer idag o dee jag glad över för jag har fruktansvärt ont i ryggen , inte bra att jobba med ryggverk, hoppas jag kan få en läkartid snart och kommer ta vilken dag som hellst för min rygg e viktig .
ska snart till jobb igen men slutar förhoppningsvis tidigt så jag kommer hem och kan fixa mig o sånt för vi ska till en tjejkompis födelsedagsfest , blir dock inte mycket drickande för min del i med jag ska börja jobba 8 i morgon.

har kommit jätte mycket snö igår och idag,.haha man får akta sig vart man går för ni vet jag sa de var snorhalt sist ? snön ligger nu över så man vet ej vart isbitarna e . haha !

hörs i morgon eller inatt för jag vet ej när voi e hemma. dock ej jätte sent men men ser om jag skriver några rader då annars gör jag det i morgon bitti..

pusskram
hanna
....

lite att fixa idag :(

ska ta och fixa mig lite sen ska jag posta julkorten och annat papper sen ska jag möta upp sara o fixa ett ärende.
orka gå ut i denna kylan , kommit mycket snö under morgonen här . haha visst de e mysigare med mycket snö men vägarna var ju hur fina som hellst så får hoppas dom blir de o snön stannar kvar till jul.
inte gjort så himla mycket idag , vaknade runt halv tio tiden tror jag . sen har jag bara ätit frukost o duschat osv. gutt.

ska ialf fixa mig lite nu så kan skriva mer sen .

pusskram
hanna
jag
jag

Helgens Bilder

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...



haha märkte de va mest bilder på mig och matte :D

märks att jag jobbat

jobbade måndag och tisdag , varit rätt trött efter jobb och haft att göra här hemma så bloggen låg nere dessa dagarna . ska jobba från fredag till onsdag så de e rätt skönt att vara ledig två dagar för jag kommer vara helt slut efter det jobbandet. blir jag för trött så fixar jag in vikarie i med man ska inte tvinga sin kropp. har ju problem med ryggen så blir det värre med den så måste jag stanna hemma någon dag. ska ringa läkaren idag och få en tid till efterkontroll .

idag ska jag ta och tvätta sen städa över lägenheten så det blir gjort innan helgen . skönt när det är gjort. ska blogga så mycket jag kan nu när jag är hemma och när jag känner för det och har nåon att berätta.
just nu har jag inte mycket att skriva om i med jag snart ska börja tvätta och städa så dte blir klart tidigt så jag kan slappa hela dagen :D

vad gör ni idag ?
qvi
bild sen i lördags , ni får lite av bilderna senare idag <3

blev fredagsmys framför idol med mitt <3 :)

blev att vara hemma igår, jag & min älskling matte låg i soffan och kollade på idol :) MYS ! allt slutade med att efter idol slutat och vinnaren var utsedd somnade båda två i soffan o vaknade halv 3 inatt, bara ut med izzy direkt , tur hon legat o sovit bredvid oss så :) men sånt som händer ibland .

idag ska vi till min familj och ge paket till min storebror i med han fyllde år i veckan men jag jobbade så vu kunde inte åka ner då. men sånt som även händer haha , orka att jag säger det nu i detta inlägget ! (sånt som  händer)
sen ska mathilda och angelica med hit ikväll :) sen ikväll blir det dricka lite och sen utgång



hörs senare då .

pusskram
hanna


tog några bilder på hur detta skit vädert ser ut nu , snön e töad typ. jätte kul vinter vi i skåne har . hade jätte mycket snö o de va jätte mysigt och fint sen kom regnet igår :(

...
fullt med stora vatten pölar :(
...
isigt var det också
...
fick bli gummistövlar i morse tack vare detta skitväder



tog helg igår kväll :D

jobbar inte från måmndag nu, rätt skönt att ha lite ledig. varit uppe en stund ialf, och blev vansinnig på statoil för dom inte skottat rejält och saltat, var ute med izzy o tänkte kan snedda över statoil. ja jo visst trilla o slog mig rejält på ena sidan , kunde knappt resa mig upp o folk bata stod o glodde iställer för att hjälpa mig upp, IDIOTER!
hela foten vek sig när jag trilla , fy vad omt jag hade när jag gick där ifrån. har det fortfarande men de e bättre, kommer få fete blåmärket arne tror jag haha !
ska ta och äta frukost nu o se våra bästa år, haha ( TANT VARNING)  strunt i det, kan va kul o se ibland.

en bild jag tog innan när jag va ute med izzy :)
vinter

tar det riktigt lungt nu under dagen

jobbat förmiddagen och ska jobba sen ikväll mellan 7 och 9 , skönt att vara hemma och bara sitta , men vi får säkert åka iväg en sväng nu snart för o fixa lite , men men gör inget , 3 timmar tills jag börjar så de e lungt :)
har bara jobbat idag så just nu har jag inte mycket at skriva om,



städat över lägenheten :)

flitiga & duktiga hanna har varit duktig idag igen , damsugat och torkat golv här hemma :) behövdes lite städande idag . ska snart ta och duscha så jag är klar när matte kommer hem . saknar mina vänner i eslöv jätte mycket, sitter och tänker på alla glada minnen jag har från eslöv. för er som inte vet e eslöv den stad jag bott i hela mitt liv i princip.

bjuder på lite bilder som tog för några dagar sedan :)
...
...

ovanligt , samma varje år med skånsk vinter!

asså jag e rätt trött på skånsk vinter, längtar till nyårsveckan då vi ska till idre, härligt med massa snö ialf, här e visst mycket snö men ni skulle sett vad fint dét var i morse, massa snö över allt och det lågpå granarna utanför så fint men nu har det töat, så himla tråkigt, först snöar det här nere sen blir d evarmare o töar sen snöar det igen och fryser, snacka om att de va halv igår kväll på vägarna, välkommen skånsk vinter får man väl säga.

har bara tagit det rätt lungt idag , fixat i mona garderober och tagit ur kläder som jag ska pröva o se om det är något jag andvänder eller kommer at andvända annars får syrrorna det så blir dom glada :) snälla jag!
har tagit ut alla sommar och höst skor nu och ska skicka ner dom i förrådet så får dom komma fram i vår igen tycker jag , tar bara en massa plats, jag hade gärna bott i hus o fått plats med allt året om men strunt i det då hinner man sålla bort lite vad man e sugen på att andvända när rätt årstid kommer, smart!

ikväll är vi bortbjudna på middag hos mattes mormor och morfar :) hon gör alltid super god mat . MUMS!

pusskram
hanna
...
gran nere i parken :) ;MYS! ska ta bättre bild en dag men hade
 bara min mobil o där e kass kamera ibland :)
...
izzy hemma hos mattes pappa & mia :)
...
bild från i morse när jag var ute på promenad med izzy
...
ännu en bild sen i morse
...
och ännu en !
...
izzy blundade emmelan åt för hon fick snö i ögonen :) awe!
...
GILLADE DENNA BILDEN :)
...

blev inte bilderna :(

Har inte haft tid att lägga upp bilderna jag sa idag , får göra det i morgon för då ska jag bara vara hemma fram tills vi ska iväg på kvällen, har haft och göra idag så det ät därför.
Var ute innan i över en timme med en killkompis och hans hund och Izzy,. skönt att vara ute och röra på sig !
Sen har jag varit duktig och gjort det fint i städskåpet, blir så snabbt stökigt haha , fattar inte varför, blir det de hos er också? bara en fråga så ser vi om det inte bara är så hos oss, vi har alltid rent och fint här hemma men städskåpet e alltid stökigt typ haha , borde inte där vara rent i mked det heter städskåp? haha men men .

sitter framför tv och latar mig med matte och djuren , skulle bara in här på bloggen en runda och uppdatera lite för det har hänt så mycket dessa dagarna så man har inte hunnit blogga. Ska försöka att bli bättre, jag är liksom endån inte ute efter att ha tusentals läsare utan mina läsare jag har e ett stort plus och roligt för då får jag bloggar att läsa :) GULLUNGAR!  som vissa bloggar tänker bara på ååååhjag måste ha fler läsare, ååååh jag måste umgås med bloggare som e på topplistan , ååååh fan vad jag e duktig, har si o så många läsare, era besöksrekort skiter man fullständigt i för det har inte med saken att göra.

man bloggar för att man vill , det blir absolut som en liten drog kan man kankse kalla det men tycker man ska skriva för sin egen skulle och ingen annans ! därför jag inte e jätte intresserad av storbloggarna för tycker dom flesta e små patetiska o alla små tjejer skriker när dom ser dom osv, herre min serre ! hade dött om jag haft små tjejer som sprang efetr mig på stan osv, fan vad jobbigt!


nog om det nu för jag skulle egentligen bara uppdatera er om min dag men sen kommer det alltid upp en massa annat haha ,

jag

mycket snö :)

kommit en massa snö under natten och dagen :) kan vara väck från vägarna tycker jag men annars e det finT :)
gjort en massa i helgen :) bloggtorkqan kom nu igen i med jag jobbade fredag och lördag sen efter jobb i lördags var vi och drack lite och spela spel hos två vänner sen idag vaknade vi vid tolv o skulle tvätta och sen nu ikväll har vi firat mattes pappas fru i med dom åker till utlandet snart så hon e ej hemma på sin födelsedag :/

sitter hemma nu och kolla på evan den allsmäktige eller vad den heter, ska ialf lägga in lite bilder i morgon , mår inte alls bra just nu så ska lägga mi8g o se filmen i sängen . hoppas jag inte börjar bli sjuk :(

pusskram
hanna

sov ut idag :)

ledig idag också från jobb :) skönt att sova ut ibland :) sket i att ställa klockan idag o sov till halv tio typ . riktigt skönt! har varit med izzy på långpromenad idag , lämnat papper i stan , fixat här hemma o bara tagit det lungt, izzy har idag fått en större säng o ett täcke hon ska ha när vi går ut :) ialf längre runder så fryser hon inte ,
annars har jag inte gjort mycket mer idag , i morgon e det jobb samma gäller lördag :/ isch men men får tänka att de e pengar så .
nej nu ska vi kolla vidare på filmen på 6 an , hell boy!

pusskram hanna

lite bilder jag nyligen tog :)

måste ju visa lite av julpyntet, kommer at bilder ikväll när de e mörkt o man ser ljusstakar bättre osv :)
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...




ska ta och sätta upp julgranen senare en dag :)


hej på er godingar !

gick upp tidigt idag för jag skulle hämta nytt recept på p piller hos barnmorskan :) e ju 23 så får ej gå till um längre, rätt skönt att slippa alla småglin där som håller på att studsa runder haha ,. sen var jag i stan och fixade lite ärenden :) har ju lovat er bilder som ni inte sett och ja jag ska ta kort och tänkte göra det nu .
har städat och diskat så har lite tid över nu och bara sitta så det kan jag gpott göra för en blogg utan bilder e för himla tråkig, eller hur ??


RSS 2.0
468x60a.jpg