igen täppt näsa & en ur gullig knäppis till hund !

hahah trodde jag skulle dö av skratt nyss, izzy vår hund stod i fönster karmen haha , nu har katterna lärt henne att komma upp där med haha , ska nog flytta klösbrädan där ifrån så hon ej trillar ner där ifrån, lika bra!
ur söt var hon där hon stod ialf., täppt i näsna e jag , åkte på något skit nu under helgen , isch ! , HOPPAS HOPPAS jga mår bättre i morron, skulle hoppat in och jobbat dagen i morron men man får ej gå dit när man e sjuk,. ville verkligen jobba men men bättre jag blir frisk tycker jag ,.

nej nu ska jag och matte ta ut izzy sen blir det att lägga sig i sängen och kolla klart på indiana jones även man sett den tusen gånger känns det som , men det e rätt bra så vad ever, ! svenkelska e det nyaste !

nighty!
...

börjar piggna till !

var nyligen as seg och ville bara slappa i soffan , men nu efter en bit gurka ( var sugen på något ) haha , och lite energy dricka känner jag mig mycket piggare haha , sinne på detta asså, det e farligt att sova länge om helgerna för man e så himla seg hela dagen då, visst det e rätt skönt men man vill gärna hinna göra något om helgerna när man har tid över till det,. funderar på när vi ska iväg och handla julklappar i med vi ska göra det uppe på ullared.
ullared e bara för himla roligt ställe, ett ställe man aldrig nlir trött på .

men det får vi se när vi hinner, jag vill ju dit innan jag ska firas men sen å andra sidan vet jag inte om vi hinner med det , men får som sagt se , ska liksom firas både den 6 e och den 12 ja sen blir det ju fler dagar i med mattes familj osv. haha sinne att alla inte kan va på samma plats på samma dag men så e de ibland. men jag får stå ut med att dela upp det i flera dagar haaha, mer tårta :D MUMS! naaaaj varför , haha kom nyss på att då får jag göra flera tårtor, aaah , haha det tänkte jag inte riktigt på som sagt . skit samma, matte får hjälpa mig.


får se vad dagen bjuder på !

pusskram
hanna

piiih för skräckisar !

vi var ju iväg igår och hade det trevligt hos jessika och nicklas, åt mat och kollade skräckis, piiih, gillar inte skräckisar o ville se komedi istället eller någon annan, men neee såklart bestämmer killarna att vi ska se en skräckis, fine den var inte super bra för man visste vad som skulle hända, så dålig var den , men endån , tror ni inte jag fick mardrömmar endån , jajjemen fick jag . inget roligt alls, inte haft mardrömmar på flera månader så skulle jag tvunget få det över en fjöntig skräckis, piiiiha för skräckisar! haha

happ nyss ätit frukost med matte , mummsa nam nam ! ska snart be han ringa sin mormor och morfar o se om dom e hemma så ska vi och izzy dit o fika så hon väjer sig i med hon ska vara hos dom vissa av dagarna vi e i idre över nyår senska hon ju va hos mattes pappa och mia men där e hon van . lika bra att hon vänjer sig så hon känner sig trygg, sitter och kolla lite tv och tar det lugnt , rätt seg tack vare man e förkyld fortfarande , hatar att vara sjuk. man blir så himla trött.

nej nog om min tråkiga förkylning .

Vad gör ni en lördag som denna ??

skånesdjurpark !

...............
..................



ni får fler bilder i morgon, ögonen börjar svika mig haha !

slappar framför datan .

vet ni vad , datan e min vän just nu haha matte köpte nytt tv spel dag och i med vi bara skulle ta det lugnt idag så såelar han det och enda svaren jag får e mm, mm, mm, haha han e så söt så, han kan gott få spela lite tycker jag . han jobbar och har sig varje dag så ,

hade jätte trevligt hos jessika och nicklas, blev mys framför en skräckfilm, isch , jag hatar skräckfilmer men denna va kass. fine lite äckligt då och då men inte som man trodde. man visste ju typ vad som skulle hända haha.
kom hem för en stund sedan och tog ut izzy direkt såklart , ligger nu med datan på magen i soffan och ska lägga upp några bilder från när vi var på skånes djurpark.

har inte mycket mer att skriva just nu och kommer säkert somna när bilderna e upp för e dunderförkyld o e rätt trött tack vare det , skit drygt och jag hatar att vara sjuk, hoppas man e piggare i morgon och att jag kan sova bättre i natt , tänk er i torsdags var det knappt något, det kom på kvällen sen på natten slog det till rejält.
vill inte vara sjuk asså,

pusskram
hanna

iväg och äta middag med 2 vänner

ska hem till 2 vänner och deras barn och äta ihopa. sån slapp skön fredag blir det ,. så blev enkel outfit nu ikväll.
så vi hörs när vi kommer hem , blir inte sent ikväll i med jessika ska jobba i morgon .,

jag...
...
...

varit borta från bloggen ett tag !

har inte bloggat i med jag har jobbat , varit sjuk, är fortfarande sjuk, hjälpt pappa med massa saker hjälpt syrran med saker, varit på skånes djurpark osv, ja ni märker, bloggen har legat död som sagt och det har varit rätt skönt för nu när jag e ledig har jag lite bilder att lägga upp och massa att skriva om,
har som sagt hjälpt pappa i hans hus och sorterat o flyttat osv, fått massa fina serviser o sånt. han ska flytta ihop med sin sambo det e däröfr vi får massa såna saker . annars har dom för mycket säger dom, visst han sparar mycket det gör han men vissa saker tyckte han barn en skulle få.

sen har vi hjälpt min lillasyster att köra saker till henne och hennes kille som var från pappas hus, finns mer att ordna men det blir inte från jag & min systerdotter ska bli firade. storasyster har ej haft tid att åka upp så jag har packat ner saker till henne som vi tar med oss, ja jag vet jag är så himla snäll !

sen har jag & matte varit på skånes djurpark med mina systerdöttrar i söndags , himla roligt hade vi men inte alla djuren var ute med dom största var ialf ute och vissa små, så det var jätte roligt ocg barnen var överlyckliga och helt slut påvägen hem , då e det lyckat! finns så mycker mer att skriva men jag käner att varje detalj behöver ni dock inte , jag har ett liv liksom haha , men ni ska få bilderna nu snart ska lägga in dom på datan sen fixar jag in dom .

pusskram
hanna
höst

varmt bad & mat !

tog ett varmt bad innan vi skulle äta och så skönt det var att ligga och slappna av lite, nyss ätit middag , mums, ris korv och champinjoner. riktigt gott och en väldigt lätt maträtt. man måste ju variera när man bor själv.
sitter nu och smälter maten framför tv , matte sitter och spelar nu igen , social idag e han haha . !
får väl se vad kvällen bjuder på, har saker som skall göras som sagt sen får vi se vad klockan blir .


hörs senare då !

pusskram
hanna

jobbat under dagen idag !

jobbat och haft mig idag , gjort en massa så e helt slut i kroppen vill jag lova. får se vad det bjuds på mer idag .,
har inte så mycker att tillägga dock men kankse blir lite mer senare, e faktiskt trött som ett as så orkar egentlogen ej blogga men lite måste man ju  eller hur ? !

pusskram
hanna

Lite av sakerna på bloppisen ! BUDA!

tröja
tröja
skor
tröja
tröja
linne / tunika
...
tröja
tröja



frakten står ni för själva ! bud gäller !

fick ladda kameran haha !

när jag skulle lägga in bilderna på bloppisen så dog kameran , så håller på att ladda den nu och tror den snart är klar. får hoppas på det så jag kan lägga upp bloppisen  snart , har fixat & gjort fint i vårt förråd och även lagt lite saker till att lämna på loppis, jag börjar bli duktig på att rensa ut saker för man kan inte ha hur mycket som hellst , och i med jag fått massa fina saker från pappa så måste jag väl ta bort lite haha , matte sa innan : ÄNTLIGEN KASTAR DU DOM CD STÄLLEN. haha ett par svarta som jag gjorde själv som var snygga men ingen jag har upp mer .

såna man hade i första lägenheten när man inte hade något annat, men orka rensa i ett förråd hur mycket som hellst, sånt tar man då och då och vad jag tror kommer jag göra det nu inför vintern. ska bli skönt, ååh vet vad jag hittade där nere, JULSAKERNA !!!!! åååh vad jag vill julpåynta men får vänta till december helt enkelt haha ,
matte gillar inte om jag skulle börja julpynta i oktober ., mulet väder ute , får se vad vi gör till mat idag .

nej nu ska jag kolla om kameran e laddad & finisch !

pusskram
hanna
....


kommer en bloppis under kvällen !

nu tänker jag köra en bloppis igen och se vad jag blir av med, saker jag inte andvänder så kankse finns någon av er läsare som e intresserade av dessa sakerna, rensat lite i garderoberna nyss så hittade massa som jag inte ska ha, bloppisen kommer att ligga kvar fram till söndag kväll så ni vet om detta !



jag e med & tävlar om denna snygga jackan :)

http://www.jockibois.se/visa_kommentarer.php?rubrik=T%C3%84VLING!



gå in här och var med du också :) om du inte vill ha jackan så kan du alltid kolla in en trevlig & bra blogg :)

frukost :)

sitter och mumsar i migt frukost , kollar tv och slappanr av lite efter denna veckan .
ska ta och fixa mig lite snart för sara kommer vid halv elva så ska vi fixa lite saker.
sen ska vi på middag hos mattes mormor och morfar vid 5 o äta middag, hans mormor e jätte duktig
på att laga mat,l samma som min mormor , alltid god mat man får hos sina mormor. eller hur ?

vilken favoriträtt är din som din mormor gör ?

sen får vi se vaf klockan blir men jag skulle tro det blir inflyttningsfest ikväll hos en tjejkompis.
blir ju dock att man är där lite senare i med vi e bortbjudna men det gör säkert inget,
om dom inte ska ut vill säga för då e det ej lönt att gå dit senare för då e dom redan ute haha ,
får nog ta och kolla upp om det blir hemma fest eller utgång. hoppas på hemmafest ialf :D
nej nu ska jag ta och fixa mig lite så inte sara får en hjärtatack när hon kommer haha !


pusskram
hanna
...
ronja ligger i deras nya tält :)

sorry för dålig bloggning

haft annat i mina tankar, pappa körde och krockade i måndags morse o fick reda på det på eftermiddagen ,. for in till sjukhuset o sant som sagt, där satt pappa med nackkrage o sånt. fy fan aldrig mer ett sådant samtal vill jag ha ., trodde jag skulle förloras min pappa också, han e den enda föräldern jag har lkvar i med mamma gick bort för ett antal år sedan . allt e bra med pappa idag , han fick komma hem igår så då blev det god middag .
han har sprickor i 2 nackkotot och lite öm i kroppen och skrapsår. annas inget, snacka om änglavakt han hade, det var mamma morfar farmor och farafr som vakade över honom så som dom gjorde över mig och matte i vintras när vi voltade med bilen .
jag e evigt tacksam för att pappa klarade sig så bra som han gjorde. han ska ha kragen i ca 8 veckor sen göra en röntken till o se om det läker som det skall, min pappa e så stark människa ! älskar honom.

nej men skulle bara säga att bloggandet ska gå igång idag , måste verkigen skärpa mig . ska ialf ta och borsta izzy i med jag badat henne idag , så blir hon fluffig och fin :) sen ska jag nog ta och fixa mig lite , typ ta en dusch o känna sig ren haha :D så vi hörs lite senare så ska jag lägga upp några bilder jag aldrig mer vill se  .


pusskram
hanna

ledig idag & tar och fixar hemma !

har nyligen fixat och gjort det fint i vårt städskåp för det såg hemskt ut , blir lätt så när man letar efter något och sen har brått sen glömmer man att man stökat till det. haha , tur det e rent och fint hemma annars, jag ska ta mig i kragen och resa mig från soffan och städa lite här hemma tänkte jag ,. man får passa på att göra saker man ej hinner när man jobbar , så dessa dagar jag e ledig ska jag ta och fixa i lägenheten som sagt :)

jag har inte mycket att skriva just nu men kommer att skriva under tiden jag pausar såklart !

pusskram
hanna

Mums med morot !

jag bara älskar grönsaker, ja jag har blivit rätt nyttig men det e bra för jag vill ha fin hy alltid och så !
sitter och knaprar på en morot för den blev ver från jag skalade till maten, lika bra att äta den .
...
slappe stil när det e söndag , därav heta frillan hahaha :D

ännu en underbar helg <3

fredagen bestod av en lugn hemmakväll med min pojkvän, jätte mysigt, jobbade fram till 8 o kom hem och då stod min underbara pojkvän och lagade mat till oss, sen mös vi bara framfö tv hela kvällen , i lördags var vi hos min storasyster för vi skulle fira hennes sambo, så var i eslöv hela lördagen typ, på kvällen eller ja sent på kvällen gick matte ut med 2 killkompisar men kom hem rätt tidigt. jag deckade i soffan haha .
idag har vi varit och ´firat jessika & nicklas dotter felizia som blev 3 år . vad tiden har gått sen hon bara var 1 år :D lika söt fortfarande är hon .

just nu slappar vi framför tv och tvättar för där var bara tid idag annars ingen från onsdag . palla vänta till dess.
ska snart laga mat , blir kött med kroketter och sås. mmm mums . sen ikväll ska vi nog kolla någon film, får se om vi ska ha något gott till eller om vi struntar i det haha. kankse gör ihopa en kladdkaka istället. eller ja matte gör den :D

pusskram
hanna

märks att jag jobbat !

det ser man på bloggen men nu kommer det bli ändring, e långledig i med mitt vikariat e slut och nu väntar jag bara på att få svar om hon andra ska sluta eller inte i med dom vill ha mig där istället . ialf jobbar ikväll bara sen får jag se hur det kommer bli, hon vill ha mig istället där o jobba än den andra tjejen . så det känns bra. hoppas på det bästa och att man får snabbt svar annars tar jag prkatik på dagis. barn e för himla underbara så :)

har tagit mig ett bad nu och fixat mig lite innan jag ska jobba, börjar ej fråns 7 så får väl se vad jag gör tills dess. blir kankse att handla fler tippar och fixa naglarna ikväll? hmm tåls att tänkas på. länge sedan jag hade tillfixade naglar ju men har ej kunnat det nu på jobb ju så . men nu ska jag verkligen ta hand om mina naglar vill jag lova.

hörs sen .
pusskram
hanna
höst

var ute på en längre promenad innan med izzy <3

hade inget att göra tidigare i eftermiddags så tog med mig izzy på en promenad, blåsigt väder e bara för himla tråkigt, det blir kallare ute men vafan , izzy behöver sina promenader kan jag tycka. sen gick vi hem i värmen och mös i soffan med katterna . sitter hemma själv just nu, matte skulle upp till johan och kolla mkort och sånt han tog i san fransisco, men jag känner att min kropp vill ligga under ett varmt täcke så jag blir frisk i med jag ska jobba torsdag & fredag och när jag har jobb så sköter jag det . därför jag inte vill bli sjuk . så hoppas det hjälper att jag e hemma mycket och vilar. har ju som sagt bara varit ute med izzy sen variot hemma och fixat en massa.

nä nu ska jag kolla på tv. sen ta ett varmt bad :)


pusskram
hanna
...
...
...
...

I Love kolsyrat vatten med smak!

sitter just nu och dricker kolsyrat vatten som e sockerfritt med smaken persika, riktigt mycket smak och jätte god,. ni som bor nära maxi kan köpa 3 sådana flaskor för 10 kronor. bara ett tips till er som älskar kolsyrat vatten med smak"

...

jätte trevlig middag igår !

var jätte trevligt när vi var på middag hemma hos mattes pappa & mia, mattes halvbror var också med för det heter väl om hans pappa e gift med en kvinna som har en son ? haha jaja nog om det . min cykel gick sönder påvägen till jobb, hann komma en liten bit sen trillade jag hahahhaha, hjulet gick rakt fram men man följer ju med styret o det gjorde jag och trilla haha , styret hade varit löst och nu trilla det typ av . men matte spände det sen så den var klar när jag slutat jobba. haha trodde jag skulle kvävas av att jag skratta när jag trillade, men fy vad förbannad jag var över det också. haha .

idag gör jag inte så himla mycket, ska nog ta o damsuga och torka golvet här hemma,. e ju ledig :D jobbar bara torsdag och fredag denna veckan , hade hellre sluppit fredagen i med det blir min 3 fredag i rad och det ska vara varannan , men men skit samma, slutar endån tidigt så det kan kvitta. kollar just nu på tyra show , gillar tyrA .
finns inte så mycket att göra när man är ledig men det e rätt skönt att ta det lugnt i med jag e förkyld och hosta så vill bli av med det nu när jag är ledig. sitter här och fryser, ska höja elementen ikväll för o se om dom satt igång dom. annars ska jag ringa och klaga för här e as kallt o det ska vara varmare.


pusskram
hanna

nu kan tröjan torka !

sjäkvklart har jag tvättat den tröjan jag var sugen på att ha på mig ikväll. haha liiiiiite blöt var den fortfarande men satte fläkten framför o då torkar det snabbt och enkelt. vi ska snart cykla till mattes pappa & mia.
ska inte äta fråns 5 men det är alltid trevligt att komma dit lite innan, blir nog att man cyklar , ska ialf ta och fixa det sista här hemma så allt e klart. så man inte kommer på saker i sista sekunden , ska ha med izzys mat också o en leksak såklart. haha . nej nog pratat om detta. , ni får en liten bild nu så får ni en hel bild senare :)

pusskram
hanna
...
...

Underbar Helg <3

fredags var vi hos sandra & ronk en runda, sen lördags var vi på tatueringsmässan i malmö med zarah & marcus. riktigt roligt var det , detaljerna får ni inte mer än att folk i malmö kan inte köra bil . haha
jobbat fredag & idag . så ska jobba lite ikväll också m,en inte länge. ska även bort till mattes pappa & mia o äta middag idag innan jobb, sen stannar nog matte där så kommer jag dit efter jobb igen . härligt heölg har det varit, jag orkar egentligen inte skriva mycket mera just nu i med jag ska fixa mig och ner snart till tvätten .
jag skriver helt enkelt senare skulle jag tro, bilder kommer då, ny vecka nya tag på bloggen och kommer ha mer tid i med jag ej jobbar mer än torsdag och fredag nästa vecka , rätt nice.

nää nu ska jag ta tvätten sen duscha & fixa mig. skriver en truddelutt efetr jag fixat mig.

pusskram
hanna
...

RSS 2.0
468x60a.jpg