dumma förkylning & hals

tycker det kan försvinna nu, vill inte bli sjuk , matte och ronk hann ej till det stället , dom hann stänga så skulle dit i morron istället , får se om matte ska med för då åker jag nog också med i med jag e ledig i morgon .
just nu sitter jag och har ont i halsen och snyftar av förkylningen , har ont i kroppen och är seg ,
skit bra att man ska jobba då, men men sånt man får stå ut med, nu förtiden har man ingen rätt o ligga hemma sjuk. men som sagt blir deta värre så tänker jag inte riskera min egen hälsa och kropp.

ska ialf ut o sätta mig på balkongen och ta en cigg sen e det dags att bege sig till jobb. jag som hoppades att matte skulle hinnan hem innan jag börjar men verkar ej så, orkar egentligen ej cykla dit eller hem för e helt slut i kroppen . totaly lost in my body haha .

men får nog endån ta och cykla dit, klagar inte på motion så mycket som möjligt.
i maj åker vi ju till mallorca en vecka med mattes mamma, hennes man , mattes bror och mattes mammas killes barn , gud vad det var komplicerat att skriva, haha, halvsyskon blir det eller ? ingen aning asså.
men det ska bli roligt o götta sig i värmen, nyårsveckan kommer vi befinna oss i idre med ett härligt gäng . tro mig jag kommer komma hem med något som e brutet haha livsfarlig på skidor, snowboard, pulka , ja till ock med när jag går i snö trillar jag haha , roande.



pusskram
hanna

jobbat idag & ska jobba mellan 7 & halv 9 ikväll

jobbat idag också, ska jobba ikväll mellan 7 & halv 9 så de e nice,. brukar komma ifrån tidigare , lagom till idol vill säga haha, får se om matte kommit hem då , han e med ronk i malmö o kollar bil till ronk. så får se när han e hemma ikväll, hoppas det inte blir allt för sent, så jag ska äta pan pizza idag haha , tro jag lagar mat till mig själv,. nej får bli enkelt och bra idag . ska ialf bara ta det lungt fram till jag ska cykla till jobb.

så vet inte mer jag ska skriva om , dyker säkert upp bilder sen ,.

pusskram
hanna

Tidig Morgon idag

vaknade endån lite innan 9, kul att göra det när man är ledig . nope men kunde inte somna om så det kan kvitta.
gick ut med izzy sen åt frukost , duschade och har fixat mig lite smått, orkar ej fixa mig mega mycket just nu ,.
får kankse bli i efter middag eller något. ska endå bara hem till jessika nu snart så vi ska ju bara vara där.
idag ska vi storhandla för det börjar bli tomt här hemma . haha illa det asså.
ikväll ska vi hem till sandra och ronk skulle jag tro och hjälpa dom fixa i huset . vill ju dom ska bli klara innan lillkillen kommer ut i februari :)

har inte jätte mycket mer att skriva just nu så vi får höras sen när jag kommer hem från jessika.

pusskram
hanna

förvirrad kväll på jobb haha !

jobbat klart kvällspasset, himla skönt att vara ledig i morgon så man kan ta det lungt och kankse sova lite längre.
haha var jätte förvirrad på jobb idag , glömde saker men kom på det efter en stund, gjorde vissa saker i fel ordning , haha men vi bara skrattade så det var ingen jätte miss, det blev gjort så det kan kvitta,
sitter just nu och kollar på idol. asså jag fattar inte vad juryn har tänkt för vissa e verkligen as dåliga.
tror dom det är så dåliga man vill höra , dom tar bort såna som e duktigare än dom som e där nu .

nu ska jag kolla vidare på idol. i pausen blir det o tvätta av sminket så är det fixat . vill egentligen ta disken men vet inte om jag orkar haha . kan alltid ta det i morgon . men tror jag ska försöka hinna nu i pausen för det borde  det vara snart ,


pusskram
hanna

trodde jag ja :D ( Inlägg som inte kom upp igår :( )

haha jag som trodde jag skulle ha ´mer tid denna helgen , ja jo visst haha , fredags jobbade jag på dagen ju sen eftermiddagen körde vi till ullared och sen lite äventyr haha . syrran var as jobbhig i bilen :D
men det var trevligt sen på kvällen blev det husbygge hos sandra & ronk, drog loss tapet o sånt . rätt skoj.
lördags kom pappa & birgitta elin & andreas och fikade, sen åkte elin & andreas med oss till eslöv, var där ett bra tag i med vi skulle träffa systerdöttrarna o resten av familjen och passade på att dra upp till 2 vänner till mig i eslöv som nyss fått sin underbara söta dotter alexandra. över söt bebis :)

sen va vi hos mormor sen bar det av till vittsjö för att lämna av andreas & elin. sen körde vi hem och deckade framför tv i soffan , haha jag vaknade halvc 5 i morse , då satt matte upp och sov. sen la vi oss i sängen för ont i kroppen e inget roligt. annars har det inte hänt mer men detta var tillräckligt för det tog all tid denna helgen kan jag tycka. idag ska vi först på marknad sen ska vi äta taco hemma hos jessika och nicklas som vi skulle gjort tidigare men kunde ej den dagen dock. ska bli riktigt trevligt.

blir nog en tidig kväll så man hinner slappna av hemma innan man ska sova i med vi ska jobba i morgon .


jag skriver lite mer sen i med vi snart ska röra oss.

puss&kram
hanna
...
...

En Kopp Te

börjar få ont i halsen och jag tänker inte bli sjuk vill jag lova så har bett matte köpa halstabletter och ska ta mig en varm kopp te nu så får jag dricka te mycket och knapra halstabletter ifall det e halsproblem på gång så kankse jagh slipper om jag börjar med sånt redan nu . har slängt in en maskin tvätt nu också. ska ner om ca en halv timme o ta ut det. inte mycket som blev över men det får jag ta i morgon istället så .

nej nu ska jag njuta av mitt te och kolla tyra show.
pusskram
hanna
jag & mitt te



Vad gör ni för att bli av med halsont snabbt & lätt ?

Kladdkaka & glass & tvättar .

nyss lagt in en maskin tvätt. dom innan mig var klara. tog tid i morgon också om jag ej hinner allt idag som jag ej tror jag gör i med de e bara tid till 4 . men skönt dom slutade tidigare så har jag ej så mycket i morgon .,
sitter och äter kladdkaka & glass o ett glas saft. MUms, ska blogga mer idag eller ja försöka göra det .
hoppas ni förstår att jag ej har mycket tid i med jag jobbar nu. ska blogga mer eller så mycket jag kan ,


pusskram
hanna
...
...

jobbar som en tok :(

ja jag vet jag uppdaterar dåligt och att ni blir buttra på mig haha , jag jobbar i morgon på morgonen så har lite mer tid att blogga då och i helgen för e ledig hela helgen :) har aldrig tid om dagarna i med jag e as trött när jag kommer hem och sen ska man fixa käk o sen jobba igen , sjukt vad lite fridtid man har haft senaste dagarna ,
men det blir goa pengar den 25 e nästa månad, har ju en innestående lön tyvär :( men men :)

kkollar på idol just nu och väntar på att matte ska komma hem , han e och styrketränar :) duktig han e nu igen ,
jag sitter och kvider över ryggen , ni vet jag & min kille voltade med bilen i januari o jag fick svullnad vid ryggraden o det verkar kommit tillbaka nu men har ej tid hos läkare från oktober :( fullbokat överallt, så får se om jag kan ta en akut tid en dag jag e ledig. matte går ju hos sjukgymnast som jag även gjort.
så han mår bättre . emn ryggbesvär e hemskt.


nu började idol igen ,.


pusskram
hanna

Blandade bilder från dessa dagarna !

...
...

gårdagens bilder - På Besök i vittsjö !

vi var ju hos min lillasyster och hennes sambo igår i vittsjö och åt middag och hade trevligt. gick en runda vid sjön och i skogen , supoer mysigt där måste vara om sommaren , nästa sommar blir det nog mycket badande där :)
tog några bilder, fulade oss då och då haha , vissa får ni inte se helt enkelt !
vittsjö
vittsjö
jag
...
...
....

hahha jag gillar denna reklamen !



haha har ni sett den nya com hem reklamen ? annars kolla den här haha , även jag ej gillar com hem så e den rätt bra  :D

jobbat hela helgen !

har inte orkat skriva i bloggen i med jag jobbat sen gick pappas hund bort i går på natten . hon blev 12 hela år och var pigg och glad till sista andetaget, hon led inte utan somnade in lungt och fint . skönt det. men man saknar molly ju :( har som sagt jobbat hela helgen och det har gått jätte bra . skönt nu o vara ledig i 2 dagar. ska jobba onsdag och torsdag tror jag det är om det inte blir ändringar i med det måste in vikarier när jag o sara e sjuka osv. så måste man ha bredvidg¨ång o de får jag inte ha än. sara e duktig som sköter det :)

så får se som sagt . idag regnar det och e as tråkigt väder ute, tvättar ett par maskiner så e den tvätten borta. haha . ska ta och städa lite här hemma också,. har även satt igång elementen för att se om dom gungerar och det verkar som det i med de e varmare nu. ska sänka dom för dom behöver ej stå på 3an hela dagen . men dom måste få upp värmen i med vi inte haft dom igång på aslänge. tror dom e vattenelement o då slipper man betala.
haha var tvungen att fråga matte i med jag vill ha en sjyhög räkning . får se vad han svarar.

nej ni får gårdagens bilder senare idag för dom e tagna med mattes mobil o han jobbar.
ska fixa vidare här i lägenheten , sen får jag väl ta och fixa lite i garderoberna .

puss&Kram
hanna

gick bra att jobba i morse :)

gick bra att jobba i morse men va ej där länge i med jag bara skulle fixa en sak som jag måste lära mig.
har försökt få tag i alla jag måste få tag på, haha massa saker som ska ordnas. men får man fatt i de man ska . hmm neeee det får jag inte, innan satt jag över en halvtimme oi kö till facket o på den stunden rörde sig kön 1 steg,. det kallar jag dålig service haha , orka sitta där så himla länge .
har ialf städat här hemma, håller på att tvätta, de e det enda jag hunnit med idag har mycket kvar att göra.
iväg ikväll så kommer ej jobba från i morgon - söndag . får hoppas det går bra endån på jobb.
detta måste fixas idag i med nästa vecka e det försent att ordna dessa sakerna,.


pusskram
hanna

Snaaaaaaaaark !

fy vad trött jag är, just nu finns det inget mer att säga haha , snart till jobb, först ta ut izzy, slita nu regna & blåsa ute. varning för storm idag och jag ska ut med cykeln, haha ja jo folk i stan kommer få sig ett gott skratt när jag trilar av vinden ,. yeeeeeäääh. lets go !

Puss&Kram
hanna

Några av Bilderna :O)

izzy
dom
izzy
alex



ska ta ut izzt ny så ni får fler bilder i morgon , kankse jag hinner innan jag sticker till jobb

jobbat idag också !

jobbade idag också, ska dit i morogn på morgonen igen för att lära mig vissa saker, får se hur helgen blir.
gick rätt bra att jobba men där e vissa sakaer jag måste lära mig snabbt och hoppas jag gör det ,
men som sagt funkar det inte så e det inte hela världen, jag deppar inte i med jag e duktig på allt annat.
sitter och kollar lite tv nu med matte och djuren , mysigt, ska snart ta ut izzy sen ska jag nog lägga mig i sängen och små kolla lite tv, har inte hunnit fixa upp bilderna , i morgon vet jag ej hur jag hinner för har en jäkla massa att fixa på eftermiddage som måste fixas i morgon och jag måste få det klart i morgon också.

håller med en blogg som jag läser varje dag, http://isabelles.nu/  hon skrev senast om alla småbloggare som försöker bli kända osv, jag håller med henne att man blir trött på det för man bloggar för sin egen skull tycker jag ,. läsarna e ett plus i kanten och bara roligt när någon lägger en kommentar . jag tycker alla ni som tror ni kommer bli kända eller försöker, lägg ner och provocera, de e bara småglin som fastanr hos er då, jag hade hellre haft äldre läsare om jag varit känd för att ha en mogen blogg. så riktigt bra ord du skrev i ditt inlägg tjejen !


puss&kram
hanna
jag
en bild jag tog för ett par dagar sedan

gick upp halv 6 :/

puuh, känns i huvodet att man varit uppe sen halv 6 idag, började ju jobba halv 8 så lika bra att vara uppe i tid så att man inte kommer försent till jobb, tiden e väldigt viktig på jobb , så kom ihåg att alltid vara i tid !
gick jätte bra att jobba , ska jobba mellan 7 och halv 9 ikväll också. så just nu tar jag det lungt, tvättar & ska snart ner o ta sista maskinen, blev 2 filtar jag ej hinner idag i med där e någon som ska tvätta 4 till 8 , får bli en annan dag i veckan , men skönt att allt annat e nu tvättat, ska bara torka också. sen får man tänka på middag så jag har ätit till 6,
ska även lägga in bilderna från senaste tiden på datan nu snart , ska göra det innan jag går ner i tvättstugan .

fast nu kom matte så gör det efter :)

Sov Gott & godnatt !

ska lägga mig i sängen och kolla tv lite nu sen sova, upp tidigt i morgon och börja jobba halv 8 , puuh. men ett måste är det att jobba såklart. ska bli rätt roligt att påbörja det nya jobbet, hoppas att det kommer gå bra . det gör det!
glömde ju berätta , toig kort nyss, såg en massa jag glömt lägga upp sen min systerdotter thea firades. får göra det i morgon, kankse hinner på morgonen men tveksamt i med jag går upp kvart över 5 o ska sticka hem i från kvart över 7 . får se hur jag hinner med det ialf.
funderar om jag ska lägga in dom på datan nu och fixa upp några från sängen redan ikväll ,. kan ialf lägga in dom på datan tycker jag så ser vi om dom kommer upp idag eller i morgon under dagen .


Puss&Kram
hanna

nybadad & trött hanna

trött blev jag men jag är endån rastlös faktiskt, har tagit ett varmt bad och skrubbat kroppen, tvättat håret osv , haha .
man känner sig så ren & fin efter ett varmt bad med rosa badsalt , sitter och kollar på ullared på tv. haha jag gillar han kjell, PLASTAJÄVEL. annars ska jag bara ta och föna håret och få det fint även jag inte ska någon stans.
inte vad jag vet vare fall men man vet aldrig , matte är och tränar med ronk just nu , han e väl hemma om ett tag .
vet ju inte om dom planerat något medans dom suttit och svettats haha, men tror inte det för dom e nog trött o vill bara ligga framför tv skulle jag tro.

jahpp, nått mer att berätta har jag dock inte.
så jag bjuder på en bild .
jag
jsg

varit i stan & snackat med sarah :)

haft en trevlig pratstund med sarah, så kom ut en runda idag och de e så skönt väder ute, ska ta ut izzy om en stund igen för hon ville inte göra när jag va ute med henne innan jag stack ner och mötte sarah, så snart sk ajag ta en promenad upp till gröningen så att hon får rasta av sig lite , en hund behöver ju det.
ska ta lite bilder sen när vi är ute tänkte jag för att ha lite kort på bloggen idag .

Vad Tycker Ni Om Tjejer som är smala & säger dom e tjocka & går ner ännu mer i vikt?

Jag själv tycker det e hemskt, men visst de e en sorts sjukdom men alla har inte den sjukdomen ,
jagf tycker man ska vara nöjd med hur man ser utr och strunta i vad andra tycker !
jag
jag
jag

arbetslivsresurs e ju för jävla tråkigt

i med jag ej börjat jobba i veckorna som jag skrivit om tidigare så måste jag vara på arbetslivsresurs som arbetsförmedlingen ordnat, så himla onödig sak kan jag tycka för vi gör absolut ingen nytta där uppe.
ska jag förklara kortfattat så e det ett vuxendagis helt enkelt. inget annat, vissa saker kankse är bra men det är inte många som är bra där uppe. tar det som tidsfördriv sen får jag motion när jag cyklar dit & hem .

nog om det nu , sitter just hemma nu , kom typ nyss hem & kollar på våra bästa år, länge sedan man såg det .
vet inte riktigt vad jag annars ska göra idag, man har rätt mycket tid att fixa saker när man går upp så tidigt som jag gjorde men finns det inget att göra så blir man rätt utråkad, men ska ta och damsuga lite så det blir gjort. sen får jag se vad jag hittar på med. har inte mycket mer att tillägga nu så skriver senare.


Puss&Kram
hanna

snart får vi besök :)

tagit på mig ett par svala leggings och min puma t shirt, svalt och skönt , man ska ej ha för mycket på sig när man ska se på film,. blir en massa filmer som jag säger vilka sen eller kankse får bli i morgon för vet inte riktigt hur sent det blir idag , 2 vänner ska komma hem till oss snart och se film o ha myskväll. trevligt.
var nyss ute med izzy också och gick längre runda, nu e hon helnöjd, ja och dom som kommer har med sin juck russel, lilla nemo haha :) söte :) men han får inte sätta på izzy för varekn dom eller vi vill ha blandraser .

gäller att man håller koll på dom ikväll. så om jag inte skrive mer ikväll så hörs vi självfallet i morgon när man vaknat till liv igen . i morgon ska vi även på loppis med dom som kommer ikväll också, riktigt roligt med loppis.
man handlar ju inte säng madrasser, kökssaker eller såna saker men typ lampor o prydnadsaker, ja såna saker som det inte e nått andra haft i munnen eller liknande haha , det finns så sjukt många som e gnälliga över loppisar men man kan hitta presis samma saker som på ikea där, så varför betaal full pris när man kan hitta mindre , haha

föresten sist jag va på loppis handlade jag en prydnads ko haha as söt, ska få bild på den :)


puss&kram
hanna
jag
jag
ko
ko

Lördags Mys <3

såja nu har jag & matte andra planer, blir en hemma´kväll idag , massa mys , film & god mat .
länge sen vi hade en myskväll på en helg, blivit mycket festande och kommere bli festande och jobb framöver
så man får passa på när man är ledig . sitter och kolla på mtv just nu , my sweet sixteen, sjukt vad ungarna e bortskämda, fine man ska skämma bort sina barn typ på dom stora födelsedagarna men herregud vad dom överdriver.

någon måtta får det vara kan man tycka, deras eget problem sen när dom ska flytta hemifrån och leva självständiga. tur man levt ett perfekt liv och fått allt man behöver lära sig av sina föräldrar. älskar verkligen min pappa och såklart mamma  ( Rip Mamma ) , tyvär finns inte mamma med oss idag , gick bort för några år sedan och saknar henne fruktansvärt mycket. pappa har verkligen lyckats med sina barn coh fått oss på rätt håll o fötter här i livet , tack pappa !



heej & sorry för dålig uppdatering

har slängt våra gamla madrasser vi hade i sängen , sen in med nya också , puuh vad trött och sliten man är efter allt ídag , skulle egentligen haft taco kväll med jessika & nicklas men det blev ändringar med det så får bli en annan dag istället. så vi ska äta ris med korvstroganoff sen får vi se vad vi hittar på med, som sagte  rätt seg så kankse blir en hemma kväll med mys och film i soffan , får se vad man känner för .

/ hanna ! <3

Målat naglarna !

färg på naglarna e aldrig fel tycker jag , men ibland måste man låta dom vila o det har jag gjort ett bra tag , blev metallic lila idag , var på en intervju innan och det gick super bra! härligt .
annars har jag inte jätte mycket att berätta , jag och matte ska passa 2 barn sen i med deras föräldrar ska iväg och handla säng, klart ,man ställer upp för sina vänner :=)

Pusskram
hanna
jag

Sprid vidare !

VARNING! Se upp för en svart bil typ Jeep- äldre modell
med 2 män medutländsk härkomst! Den ena har rakat hår.
 De försöker få barn att följamed i bilen. Polisen är underrättad. Sprid vidare!!!!!!

Heey Glada Läsare :) !

Hoppas att ni alla mår lika bra som jag gör idag, livet är helt underbart tycker jag , är helt enkelt glad & lycklig !
Idag skulle egentligen jag på loppis igen men blir nog inte det tyvär, får bli en annan dag såfall ! Haka på ?
Har nyss bäddat rent & fint i sängen så himla mysigt och skönt när det e renbäddat, luktar så gott också.
Ska ta tag i disken nu sen kankse man ska börja göra vid sig lite, haha orkar egentligen inte för idag e jag rätt seg som ni kankse märker men kan inte gå runt i slappe kläder en hel dag , jo iofs kan man men öööh orka asså !
sen när min älskling kommer hem från jobb ska vi slänga in nåra maskiner tvätt så tvättkorgen blir helt tom. NICE
sen ska vi bort med gamla tv och andra saker till mattes pappa o ställa det i släpet. eller kankse kör direkt till tippen , nee ställer det i släpet som det e planerat från början helt enkelt.
sitter och kollar på life of ryan och kan inte slite mig från tv, hoppas det slutar snart så jag kan ta disken o börja göra vid mig, trodde jag skulle tvättat nu under dagen men tydligen var där någon annan som tvättar.

så börjar tvätta 4 istället. drygt att tvätta på kvällen men vi ska endån inte iväg med sakerna från tryp halv 7 endån och då har vi nog hunnit fixa tvätten ,


Puss&Kram
hanna

min pojkvän e duktig

min sambo står nu och lagar mat åt oss, något med kyckling :) tar kort på det sen när det e klart, han är så himla duktig min underbara pojkvän, gullig när han lagar någon ny rätt åt oss, han e kocken i huset kan jag lova !
har fixat lite i mina garderober, fy fan med skor och kläder jag har och endån rensar jag jätte mycket, men kommer ju senare lägga ner typ skor efter hans i förrådet i med det blir kallare och kallare. men det dröjer haha , samma gäller kläder, det får ju allt rensas inför vintern, så man får plats i garderoberna sen ger jag till syrrorna.

då blir dom allt glada, det e roligare att ge kläderna till ens syskon för man vet dom uppskattar och jag får sakr av dom när dom rensar,. har faktiskt slängt 2 par skor som gjort sitt haha , såg hemska ut och har ej tänkt på det i med dom låg längst in i garderoben men nu står skorna snyggt igen , ska även ta kort på det såklart , men alla garderober ska vara fina innan jag tar kort på dom, ska fixa resten i morgon för ikväll orkar jag inte mer tror jag , ska äta middag snart med mitt hjärta sen kolla idol som börjar idag klockan 20.00 , så himla roligt när där kommer pogram man brukar se och följa haha , och sen dom som skämmer ut sig ,

provsmakade nyss maten som snart e klar, gud vad gott det var , helt sjukt gott. mmmm, vattnas i munnen .


puss&kram
hanna
jag

Veckan Än sålänge !

...

diskat,bäddat & badat izzy :)

har varit duktig idag igen , diskat all disken sen igår, bäddat sängen så nu e det fint i sovrummet sen badade jag izy, hon genomgick ju en loppbadning som va sista gången idag , hon hade inga loppor i med de va nått annat djur som var helt ofarligt. så det var lika bra att fullfölja det liksom, så nu e hon skit sur på mig haha, när hon har torkat ska jag klippa klorna på henne och håret på tassarna så blir hon super fin . ikväll ska jag klippa klorna på kattern aoch man har alltid rivmärken efter det , haha ska ta på mig tjcoktröja som jag ej e rädd om. lika bra !

ska ialf ta och damsuga här hemma och torka av lite och torka golven så här blir rent och fint, gud vad duktig jag e idag , jag e faktiuskt otroligt duktig som håller rent här hemma  varje dag och e noga att de snyggt och renmt
jag berömmer mig själv JA , det ska man göra, inget svårt med det, bara klappa en på axeln och säga DUKTIG HANNA :D


Puss&Kram
hanna

borde vara förbjudet !!! .....

borde vara förbjudet att gå upp klockan 6 om dagarna haha, de fick jag göra idag, det var inte bara jag som var as trött utan djuren också, izzy gick inte upp från kvart i 7 , katterna rörde lite på sig vid 7, så jag var det som var piggast av oss haha , men men bara bita ihopa, ska lägga mig och ta en powernap sen när jag kommer hem vid halv elva. ska iväg och snacka med coachen , får ju inget schema fråns jag börjar jobba veckorna,
så lär bli illa tvungen att vara på arbetslivsresurs ett tag till i veckorna, lär ju ej börja jobba veckorna från 2 veckor ialf. drygt för jag vill verkligen jobba när man väl börjat.

nää nu ska jag ta på mig varma nya tjocktröja & borsta tänderna . kallt ute och vill hellre ligga i soffan under mitt varma täcke men nee dåå, det kan jag inte , måste ut och cykla i kylan , USCH!

men jag vägrar ha mina höstskor mitt på dagen , blir om kvällarna asså, nån måtta får det vara, jag e inte riktigt med på att det ska vara höst :D

Puss&Kram
hanna

puuh, trötT & SEG söndag !

e rätt seg idag, kom hem vid halv tre tiden igår, var ju ledig igår så vi va först här hemma och matte o hans två killkompisar drack lite, jag höll mig till vatten och energy dricka för jag var inte alls sugen på att dricka alkohol.
sen drog vi ner till stan och spelade några omgångar biljard, rätt trevlig kväll med andra ord, men trodde inte jag skulle vara så här seg idag i med jag ej drack igår. men men så blir det ibland, gick upp 9 så :/ då sov matte gott.

idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på med, får se vad dagen bjuder på, jag har ju min ide om vad jag vill göra men matte verkar inte så himla sugen på de haha, inget ovanligt :D får se om han ändrar sig .
jag vil ialf inte sitta inne i detta fina vädert , även om de e kallt kan man vistas ute, det e ju bara att ta på sig lite tjockare tröja o sånt sen e de skönt ute , hösten e ju kommen , varit runt 16 grader  nu i en vecka eller ja ibland 18, men graderna sjunker nu känner man , speciellt om kvällarna och nätterna, har börjat sova med täcke nu så,

har ju alltid bara påslakanet om sommaren och våren men fryser om nätterna så bättra att ösa in täcke då.
nej nu ska jag inte skriva massa skit haha , lätt man försvinner in i skrivandet när man bara sitter , haha .


puss & kram
hanna


Busade Med Izzy <3

ett djur behöver mycket uppmärksamhet, hund som katte som kanin som ja vad som hellst,
har man djur får man ge dom uppmärksamhet tycker jag , vi ger väldigt mycket uppmärksamhet åt våra tre djur, 2 katter och en hund., kelar leker och busar , tog lite bilder innan så dom bjuder jag & izzy på nu :)
izzy
izzy
izzy
vi
izzy


snart får ni en rolig sak som min sambo har köpt, en bok men inte vilken bok som hellst, äkta lappar folk ahr hittat ute på ställen så e den en som gjort en bok om detta, rätt roliga lappar faktiskt .

stack en runda till stan !

cyklade ner till stan bara för att komma ut en runda och inte bara sitta hemma och titta på tv.
sitter just nu och kollar på hogans knowes best, man blir aldrig trött på det pogrammet.
men vet ni vad ? jag skulle aldrig vilja ha en så överbeskyddande pappa, så jobbigt men kankse
bra i med hans dotter e känd osv, så fine om man varit kändis så hade det bara varit emn säkerhet ,
nog om det nu , ska ialf ut och sätta mig på balkongen ( UNDERBART ATT HA BALKONG) och ta en cigg.

kankse inte det bästa att göra , nej jag vet dset e farligt att röka osv allt det dära vet jag och ja jag ska sluta
men jag slutar när jag verkligen kan göra det, jag kommer ialf dra ner på det i veckorna typ försöka o bara feströka, det vet jag många av mina vänner har gjoret och dom säger det e rätt lätt om man bara ger sig fan på det, sluta röka i veckorna och röra på sig mycket mer , det vore toppen ! någon som e på ??

puss&kram
hanna

Godmorgon Kyliga Men soliga dag :)

det är rätt kyligt ute idag men solen tittar fram, har börjat blåsa lite också, jag som ska ut och göra ärenden ,
kunde lika gärna varit utan blåsten tycker jag  , att man alltid ska klaga på vädert, men alla e vi bara mänskliga.
jag ska ialf fixa tyg till ett par gardiner men kommer ej kunna göra det fråns jag fått måtten , så det lär jag ej kunna fixa idag endån, får väl se vad jag ska kolla p då , blir kankse något nytt, njaa vettefan det asså !
får se om jag ens fixar något ärende, känner mig rätt trött och seg idag och ska jobba ikväll.

sitter just nu och kollar på våra bästa år, haha länge sen man såg det så får bli lite snabb tittar då & då.
annars har jag bara fixat mig sådär lite snabbt, ej lönt att fixa mig mycket nu för ska duscha sen för halv 6 ska vi
fotas ett par stycken , mer får ni inte veta nu för jag vet ej vem som läser min blogg av mina vänner och vem som inte gör det och det får inte komma ut haha , redan sagt för mycket typ. ingen fattar endån!
sen ikväll ska jag ju jobba så får se om jag orkar sticka ner till stan , men funderar på det för jag orkar ej va hemma bara :D

nej men jag ska inte snacka & skriva på som vanligt, ni slipper mitt tjat

puss&kram
hanna

Lite Bilder från senaste dagarna !

vi börjar med lite förfest sen förra helgen skulle jag tro blir bäst o gå den rätta ordningen !
fest
fest
fest

sen får det bli när izzy badade häromdagen :)
izzy
izzy
visst e djur söta när dom badar :D

näää nu får det bli lite olika bilder tycker jag !
tv
BILD
ronja
bebbe
izzy sur
jag
jag
...
va ju hos tandläkaren idag och fick en påse bara för jag fixade sån frisktandvårdsförsäkring, kom i den billigaste gruppen bara för mina tänder e fina & bra :) jag gillar , men kunde dock varit roligare saker i den påsen haha
...
så nu har ni fått några av dom senaste bilderna ialf :) hoppas dessa duger fram till i morgon .
ska ta lite fler bilder i morgon får vi hoppas på juh .
nej nu ska jag fixa mig för sängen sen soooooooooova ! långmöte med kudden .


dags att sova snart ,

snart dags att sova, går ju alltid och lägger mig samtidigt som matte i med han går upp 5 så lika bra , sen sitter jag inte uppe hela nätterna så de e rätt skönt att få gå och sova normal tid och vakna normal tid,. hatar att sova bort hela förmiddagarna som jag gjorde innan , älskar att ta vara på dagen och bara njuta av livet just nu !
skulle ju lägga in bilder idag och ja jag ska lägga in ett par nu tänkte jag , ska bara borsta tänderna och tvätta bort sminket för sova med smink e inget bra, varken för ögonen eller ens hy, och jag älskar ren & fin hy som min.

happ har gjort lite saker idag endån, först tandläkaren , sen drog jag till stan när bedövningen släppt rätt mycket,. lättare att prata utan all den bedövning man får hos tandläkaren tycker jag , hittade dock inget av det jag skulle nere i stan så jag och matte drog till väla och handlade present till min systerdotter thea som nyss blivit 2 år ,
ska fira henne på lördag på dagen i med jag ska jobba på kvällen , skönt att komma dit o slippa stressa.
sen har vi varit hos mattes pappa & mia och fikat lite och hämtat större högtalare så man får bättre ljud :)

så jag ska inte vimmelskriva mer nu för jag ska tvätta bort sminket & göra mig klar för sängen och sen fixa inb lite bilder till er så ni blir nöjda . men som sagt läsare blir aldrig nöjda antingen klagar dom eller så ska det vara mer mer och åter mer,. Nöjd endån är jag!


puss&kram
hanna

Aldrig mer laga hål hos tandläkaren

jag har alltid varit nog med mina tänder och alltid fått beröm för dom , men för ett par månader sedan såg tandläkaren ett MINI hål, jaja bara att lagha, lagade det idag och aldrig mer, fy helvete vad omt de gör. hon gav först ej tillräckligt med bedövning sen lyssna hon ej när jag sa att de gör ont, men me n sitter och väntar på att bedövningen ska försvinnas , sen väntar jag på att klockan ska bli halv tolv eller tolv så jag får äta frukost, dum nog gjorde jag de ej innan jag gick till tandläkaren , men orka äta frukost innan tjugo i 9 .

e rätt hungrig också så jo det skulle jag ha gjort men men får helt enkelt vänta ,.
nää jag ska hämta ett glas vatten för de e det enda jag får dricka :/


puss&kram
hanna

snart gästföreläsning :( BLÄÄ

usch jag vill verkliugen inte på sånt tråkigt, tur det bara e en timme, men de e endån en timme av min dyrbara tid haha, vill ha mitt schema nu så jag slipper detta med arbetsförmedlingen .
får se om jag hör nått från chefen idag för han svarade inte igår. sånt kan jag tycke e lite smått jobbigt.
jag vill gärna ha mitt schema liksom. men men får hoppas på det bästa . nej jag ska ta och platta håret och sen ta ut izzy för hon gjorde bara nummer två i morse , lika bra så slipper hon känna att hon måste knipa

fram till jag kommer hem . har väl inte så himla mycket att berätta just nu faktisk, tar väl lite kort idag , var ett tag sedan  ni fick bilder men har haft fullt upp med allt som händer runt o kring haha ,

puss&kram
hanna
izzy
en äldre bild på izzy :) hon e så himla söt när hon sitter på et halt golv :)

RSS 2.0
468x60a.jpg