Bilder ni inte fått se :)

THEA
MIn yngsta systerdotter Thea när dom var här uppe och hälsade på :)
my
Min andra systerdotter my :)
thea
Hon e rätt stark när hon hänger sig och gungar så :)
grönalund
Toaletten på grönalund, himla fina o fräcka, typ flinstone stilen ? ni vet fred flinta ?!
grönalund
Vill ha såna vaskar haha :)
chokladbrun igen
blev chokladbrun igen :)
hos mormor
Mormor och izzy :) mormor e nyvaken haha :P
my
Busfröna hälsade på när ag var hos mormor :)
fick bara bild på my den dagen för thea va så sur o skulle bara sova haha :)


Lätt lunch idag :)

Blev en väldigt lätt lunch idag imed jag ska äta middag redan vid fyra imed jag börjar jobba vid 5 ,
Visst jag hade kunnat äta på jobb men de känns så himla stressigt och larmar något får man gå direkt,
Lättare att äta hemma och ta med en frukt till jobb så man får något mer i magen såklart!
Nu ska jag städa lite imed min lillasyster kommer i morgon eftyer jag fixat håret, ja jag ska lägga upp före och efter bilder för de kommer bli en himla skillnad, haha hoppas jag kommer passa i det :P

kram på er alla !
lunch
smörgåsrån funkar alltid :)

slappar framför datan & tv :)

Börjar inte jobba från 5 i eftermiddag imed jag bara skall vara förstärkning ikväll. Så nu under dagen skall jag göra små ärenden så att Matte slipper det när han kommer hem , Jag vet att jag är snäll haha !
Annars inte mycket nytt, jobbade igår och var helt slut när jag kom hem senare på kvällen, LÄngtar till fredag då jag ska leta efter jobb skor, har ej hittat min storlek ni såna jag vill ha :( men men fortsätter att leta ialf.
Lovade dock lite bilder igår men jag fick och göra imed jag tvättade och städade mina garderober haha .

kram på er alla !
spegel
Vill ha denna spegeln ovanför vår vask i badrummet för att få slippa den
tråkiga som hyresvärdaer alltid har haha
hundkorg
Denna ska jag köpa till izzy så slipper man hålla i hennes koppel
o va orolig att hon ska hoppa av när man cyklar :) Inte super dyr heller !
möhippa
Från sandras möhippa, sandra annie & jag haha :)b
möhippan
Mathilda & Anna
möhippa
Sandra (bruden ) och louice

jag har ej super många bilder så ska be om resten haha :)



full rulle hela helgen :)

Som jag skrev förra veckan skulle vi ha fullt upp med jobb och fester denna helgen :) Skit roligt har vi haft!
Fredags bar det av till Eslöv till min barndosmvän för att fira hans 26 års dag , super roligt hade vi med massa gammla minnen osv ! tack för det alla ! Lördags var det äntligen dags för en underbar möhippa för min tjejkompis , hade en toppen dag och den varade super länge, hon var ritkigt nöjd och det var roligt att vi bara va vi tjejer :) senare på natten när jag kom hem drog jag bort där matte var på fest hos vår vän o sa grattis och tog en dricka sen gick jag och matte hem !

Söndag sov vi länge sen gick en promenad med izzy och inom och fika hos mattes papa & Mia. sen skulle jag jobba på kvällen . riktigt awesome helg :) TACK !  bilder kommer komma med tiden för de e flera kameror som tog kort haha :) kan bjuda på några senare :)


kraam

Blev att hälsa på mormor igår :) sen bio på kvällen !

Hade en toppen dag igår hos mormor med henne, mis syster och hennes barn :) Tack ! sen på kvällen blev det bio med Emma & Tobbe , Tack ni det var jätte trevligt ! Varit lite saker som skett den senaste dagen /dagar! Inget jag tänker nämna här för man skriver inte om sådana saker i en blogg för man e inte 3 år :) ! Bryr mig inte det då jag inte beter mig som 3 år som sagt ! Har inte mer än jobbat och ska jobba idag också sej e det helg :) Äntligen!
Ska fira en killkompis i morgon för han blir 26 sen lördag är det möhippa , sen kvällen ska vi till en vän som fyller år ! , Söndag e de slappe på dagen sen jobb på kvällen . Längtar till den 24 då vi ska på två vänners bröllop och det kommer bli så himla roligt att två nära vänner till oss ska gifta sig och att vi får vara med dom den dagen :)

Ska städa undan lite nu ialf :)

kraam på er !

jag
Bild från vintras !

Gottar mig i soffan med frukost :)

Sitter i soffan efter en god frukost :) Kollar på laguna beach idag igen för jag vill se klart säsong 2 haha !
Har lite saker att ordna idag så det blir ingen heldag på soffan :( Kanske lika bra för man blir så himla slö.
Ringde nyss någon på de nya nummert , söker mattias, jag bara ja som alla andra så jobbar han om dagarna o e du telefonförsäljare behöver du inte ringa hit igen haha , såååå himla trevlig jag kände mig. Men jag vill inte prata med dom och inte matte heller om det inte e från telefon eller internet bolaget o vill sänka kostnaderna haha .

Nej jag ska kolla vidare på tv sen ska jag nog ta och fixa dom sakerna jag vill ha fixat idag :)


kram på er alla & känns som bloggen börjar komma igång nu igen !

laguna beach

Handledarkurs ! Örrk !

Jag & matte satt i 3.5 timme på körskolan  för att man måste gå handledarkurs med den man kör med, totalt onödigt då det inte gav något ! men men ett måste är ett måste. Skönt att det är avklarat så man kan börja köra så man får körkortet för har ej haft råd,anledning eller nått sånt till det innan men nu har jag det och vill ha det för det är bra att ha ett körkort i alla tillfällen !
Kollar laguna beach nu igen , haha tröttnar aldrig, e på säsong 2 så  :) gillar man något ska man göra och se det absolut !


kraaaaam


Legat på soffan sen tio :)

Är man inte ledig så ofta ska man verkligen ta vara på ledigheten nån gång då och då :) Idag har jag verkligen tagit vara på min ledighet och enbart tillbringat dagen med att ligga i vår super mysiga soffa och kollat laguna beach och gör det fortfarande men lagar även mat nu och ska fixa mig lite :)
Handledarkurs idag så det är skönt att jag förnyat mitt lemp för nu behöver jag körkort och har råd med det :) !
Längtar till helgen för då händer det mycket saker :) Fredag ska vi fira en vän hemma i eslöv, lördag ska jag på möhippa under dagen sen på kvällen till en vän till mig och matte som fyller år :) wiiihoo !

Lite Bilder från senaste tiden !

pride
pridepride
pride
pridepride
pridepridepride
pride


Där e lite av festivalen, bara tog nåra så kan lägga upp fler sen :)

lite andra bilder från stockholm
vi
dåliga bilder :(
...
hahha



dåliga bilder blev det :(

Full rulle på mig dom senaste dagarna !

Som vanligt är det full rulle på mig sen har jag tagit nån vilo dag och sånt, vi var i stockholm i helgen sen förra veckan jobbade jag så fick bloggen blir seg igen haha ! men det är ju roligare att blogga då och då så man ej känner sig tvungen presis ! awesome helg i stockholm och ska lägga upp bilderna innan jag ska jobba mellan 5 och 9 ikväll. annars har det inte hänt något mer , min syster var här i torsdasg med sina barn och umgicks hela dagen ! MYYS!  Bilder på det kommer också , ska bara försöka bli klar med städningen här hemma så matte slipper det när han kommer hem, jag e som en dröm ibland haha !


kram på er !


Godkvällers !

Tröttjöken här :) är super duper trött efter jobbpasset idag, sitter och slappar hos svärföräldrawrna just nu för matte fixar sin bil så att det snart ska bli färdig . Har även varit hos hans mormor och morfar o träffat dom och hans mamma o hennes man så det blev kinamat där. MUMS!
Ledig nu enda tills nästa vecka, Riktigt skönt att få vara ledig ett bra tag , Ska klippa mig kankse i morgon bitti men får se om där e tid annars gör jag det på fredag förmiddag innan vi ska köra till stockholm :) WIIHOO !
I morgon kommer min storasyster och hennes två busfrön och hälsar på så ska vi ut och ha en massa kul .

Så ska upp och städa lite av det jag inte hinner ikväll för vet ej när vi är hemma så tar lite små saker ikväll så slipper jag det i morgon kankse . dom är int5e här från tolv så jag tror att jag hinner gott om väl !
Har inte jätte mycket att berätta just nu för jag har som sagt jobbat så det har ej hänt så mycket idag ,
kram på er

Uppdatering !

Som sagt så har jag jobbat en hel del och varit helt slut efter jobb så har inte orkat blogga då jag varit tvungen att göra andra viktiga saker istället för att dega med datan ! Sen har vi varit iväg på en massa saker som fester, festival,grillningar , hälsat på massa vänner osv. Ska ta mig lite tid nu till bloggen så det blir som innan ,några inlägg om dagen så folk blir nöjda och jag får det gjort haha !
Just nu sitter jag och slappar framför tv och har slängt ute blommor som blivit förstörda av allt regn , lika bra att plantera höstblommor som tåler lite mer, får göras i veckan ! Ska snart iväg och jobba eller ja vid 2 ska jag börja jobba, men har lite att göra här hemma så kommer nog bara skriva detta inlägget nu på dagen så ni e medvetna om detta !
kram på er
mallorca
Saknar mallorca

RSS 2.0
468x60a.jpg