Lite bilder ni inte sett :)

Jag har ju lagt upp lite bilder senaste tiden men har haft att göra efter jobb så har knappt hunnit tänka .
Här kommer lite bilder och lovar att fota som jag gjorde innan och lägga upp flera för det har ni sakt ni saknar!

jacka
Visst e den snygg ? Jag älskar den !
jag
väska
ena väskan jag hittade :) har den till vardagsväska såklart :)
små dålig bild men kan nog ta en bättre en dag .
skor
äntligen kan jag festa i klack nu när isen e borta :D
jag
så här såg jag ut i söndags :)
väska
hittade denna väskan till att ha med ut när vi festar :)( en mindre variant och snygg!


puuh för i morse !

Igår låg vi och kolla film i sängen och antagligen har jag somnat och glömt ställa mitt alarm klockan 6 i morse. Går ju alltid upp klockan 6 när jag ska jobba, men denna dagen glömde jag det och matte hade ej tid att ringa o väcka mig som han brukar när jag ber om det så kvart i 7 ringer han i med jag inte skickat sms som ajg alltids gör när jag e vaken . Haha as trött o de jag sa va men näää nu hinner jag inte äta frukost :( hahahhahah
 Att jag orkade tänka på mat vid den tiden . Upp kom jag och hann äta, fixa mig och ta ut izzy för att sen cykla tjugo över 7 :D

Man e tydligen snabbare på allt när klockan emycket. helt sjukt . men okej då hinner jag inte sitta och slöa en massa, , fick slänga i mig yoghurt på 5 min haha. sitter hemma just nu och väntar på att jag ska röra mig till frisören och hämta henne jag har hand om. Fast det e en timme kvar så jag kan sitta i lugn och ro ett tag till.

Tänkte först gå i stan men ska handla i morgon så det räcker. annars slösar man på onödigt. har redan handlat en ny jacka & två väskor. ni får se dom snart . Ska bara ta kort på det .
nej men ska damsuga soffan o mattorna först så fixar jag det efteråt. Jag håller alltid rent & snyggt hemma för jag bor inte i en svinstia ! fattar inte hur vissa kan bo i en svinstia ?? slänga era kläder överallt osv ? skärp er storbloggare!

Jobbat idag och jobba lite ikväll!

Jobbat dagen idag och ska tillbaka mellan 7 & 9 , fast man e alltid klar tidigare, rätt skönt att komma hem till djuren och Mattias tidigare . har tänt en jäkla massa ljus här hemma för värmen e inte som den skall!
har klagat på att det e svin kallt här rätt länge nu så i morgon ringer jag hyresgästföreneingen o kollar om man ska betala hela hyran när man inte haft ordentlig värme i ca 1 halv år.

håller på att fixa käk just nu, rester från pastagratängen blir det idag , MUMS!
skulle givetvis in här och uppdatera så jag gör det och börjar blogga som vanligt får vi hoppas.
löning i morgon & jag gillar det! blir lite shopping en dag . inte mycket ,men lite ialf.
man måste spara sina pengar också.


blev utgång igår :)

Blev utgång endån igår,. man får ju passa på när man inte jobbar denna helgen. jätte trevligt var det!
Annars e det inte mycket att berätta just nu, vi har fixat blomma och sånt til Mattias mormor för hon fyller år idag så vi ska dit och äta god middag och ha trelvigt, sen ska vi till Sandra & ronk.
har inte mycket att berätta just nu så får bli bilder sen när jag är klar !

pusskram
hanna


Härligt med helg !

Orkade inte skriva i fredags för jag mös med min älskling sen vart vi iväg och sånt. varit iväg idag också så får väl uppdatera lite nu, hade riktigt trevligt igår med jessika & niklas. tack ! idag har vi gått långrunda med izzy sen fikat hos mattes pappa & mia :) också trevligt !
händer nog inte jätte mycket ikväll verkar det som, små tråkigt men sant som sagt. annars blir det mys framför tv skulle jag tro! DET GILLAS !  jag har världens underbaraste pojkvän :)

...


bara kvällen kvar nu :)

Jobbar ikväll också sen tar jag helg , ska blir riktigt skönt med lediga dagar .
har städat här hemma och fixat så det e gjort innan helgen för i helgen ska
jag ta det lungt för det mesta , vi ska ju iväg på olika saker men jag tänker ej städa.
matte kommer snart hem också & jag LÄNGTAR! har saknat han hela dagen .
nej men skulle bara in här en snabb sväng och uppdatera :)
tycker alla e värda en guldstjärna idag så det får ni alla av mig !

pusskram
hanna
jag

http://www.stilbruden.se

Ni e super goa om ni går in och kollar på http://www.stilbruden.se nu direkt , ja ni hörde mig  NU DIREKT !
jag e där och kollar rätt ofta för att se vilka snygga nyheter som finns där, det är bra saker till ett bra pris, alla har råd med något inne på http://www.stilbruden.se så varför vänta med att hitta det rätta för dig ? klocka ? armband ? ring ja allt hittar du på http://www.stilbruden.se .

kom igen nu och tjecka in söta, coola, glammiga saker :)

puss på er !


Ledig En Dag !

Är ledig från jobb idag så det är rätt skönt vill jag lova! jobbar en del nu för den andra tjejen som också är ordinarie pernonal bröt benet förra veckan . så har satt in vikarie vissa dagar sen tar jag vissa själv så jag får extra pengar , nice det!
håller på att tvätta så att jag blir klar tidigare. har bara 2 maskiner kvar så e klar väldigt mycket tidigare än 4.
ska hinna komma till en affär för att handla lite till det jag ska göra sen, vad jag ska göra får ni reda på senare ikväll. vill inte att ni tar dagens ide från mig haha !
nej men jag tänkte bjuda på lite bilder ni inte sett sen ska jag duscha och börja göra vid mig och fixa här hemma . även om jag e ledig så gör jag massa hemma för jag hatar när det e skitigt här hemma, rent & fint ska det vara!
Btw, jag & min älskling firade 2 och ett halft år den 16 januari :) LOVE HIM!


syrrans katt
lillasysters katt :) kolla hennes blogg också :) esks.blogg.se
izzy
vår hund Izzy :)
systerdöttrar
Thea , jag & My , ( systerdöttrarna :)
vi
jag & matte :) Btw , JAG HAR KLIPPT LUGG !
vi
vi igen :) <3
ljus
min älskling hade tänt en massa ljus när jag kom hem från jobb när vi firade 2.5 år i söndags :)
ljus
ljus


sorry för mörka vildwr men ej lätt när de va mörkt i lägenheten för hade jag tänt hade ej ljusen synts :)


haha bloggtorka i en vecka :d

HAR HAFT FULLT UPP SEN VI KOM HEM FRÅN IDRE :)  haha resan hem gick bra , fastnade ca en mil hemifrån i en halvmeter snö :/ men kom loss efter 2 timmar för vi fick skotta ut oss . väl hemma gick vi och la oss och sov riktigt gott i våran stoooooora säng . sen har vi fixat en massa hemma och packat upp jobbat och tagit det rätt lungt, la bloggen åt sidan för jag jobbar så mycket just nu så har inte jä'tte mycket tid. sen har jag inte taggat ner sen idre .

nu börjar det bli lite lugnare så ska blogga som vanligt nu. ska snart bege mig till jobb igen . jobbar dock ej länge i med man e klar så snabbt :) , sen blir det but och dricka något gott oxh träffa johan och hans tjej stacey som e här ´, se hur de går att snacka engelska för mej och matte idag haha , hon e från usa så man lär ju vara helt off när man pratar . men men det går säkert jätte bra .

nej nu ska jag se om min lugg vill lägga sig, tvättade håret och den stod rätt ut så plattade den sen satte en mössa på :D
....
man ska fula sig ibland :D

påväg hem från idre till skåne :)

vi bagv oss ca 1 i eftermiddags för att resa hemmåt. kommit en bit ialf. en bra bit kvar. hemska vägar e det . snöiga och hala. men man får köra saktare så går det hur bra som hellst . haft en underbar vecka uppe i idre. bowlat, kört snöskoter, åkt snowboard, ridit , festat, badat tunna och mycket mer . helt perfekt.
känns rätt skönt att få komma hem till sitt eget men det kommer vara så himla tomt utan hela detta gängetnyligen kommit ut på liiiiite störe vägar, haha kört skogsvägar typ bara, as tråkiga vägar här uppe. bara skog skog och skog.

vi
...
...
...

haft det mysigt sista kvällen :)

skit trevligt var det när vi var ute och åt på resturangen ,. kom hem och såg att 2 av killarnas snowboard var stulna. skit kul, frågade grannar och fick fram att ena grannen blitt av med en snowboard, börjarde gå runt och kolla olika stugor osv. frågade på pernilla wibergs hotel om där kommit in nån men nope. det var som att leta efter en nål i en höstack. sen fick vi fram ännu en som blitt av med en snowboard. sinne att folk går och snor saker från andra. så himla onödigt kan jag tycka !

sitter och har det mys i stugan och ska snart sova för de blir upp tidigt för vi ska lämna stugnyckeln 10.00 i morgon bitti . drygt men endån skönt för vi ska endå åka snöskoter halv elva sen ska vissa rida och sen ska vi köra hem , hemresan tar bara ca 13 timmar haha yeey, ser så mycket fram emot det,. tur jag ska ladda datan ordentligt inatt. den får va i hela natten helt enkelt,. lika bra . den e i nu men endån,. den laddas bättre när datan e stängd. så skulle bara inom här och skriva lite :)

pusskram
hanna

skit ont i svanskotan

idag red vi uppe på fjället hAHA,. MIN häst ville först inte gåp sen gjorde den som den ville men när vi travade ja då ville hon en bit sen stanna hon igen haha , men men, sista natten i stugan , åker hem i morgon eftermiddag. ska blir riktigt skönt att komma hem för min hemlängtan började igår. skönt att få träffa djuren i morgon :) LÄNGTAR! ska äöven blir skönt att komma hem till sin egen säng . haha saknar den stora sängen .

ikväll ska vi ut och äta buffe, 2 som e med firar 1 års förlovning idag så vi ska ut och ha mysigt . sen blir det bvara slapp ikväll . upp tidigt i morron . ska lämna stugan 10.00 sen åka skoter halv elva. skit bra avslutning på veckan :)


full rulle hela helgen :)

inte hunnit blogga nu i helgen , fredasg fira vi ju nyår och lördags åkte vi lite och festade på kvällen sen söndags åkte vi igen , haha så har gjort lite saker så inte hunnit skriva så mycket i bloggen . sitte just nu och slappar i soffan framför tv , slog i svanskotan innan så har rätt ont haha . men kul hade vi så det är huvodsaken tycker jag . ska väl snart fixa mat . så jag skriver lite mer sen för ska ta och fixa lite nu .

pusskram
hanna
...
...
...
...



kommer fler bilder sen när jag har tid med detta :)

RSS 2.0
468x60a.jpg