Jobbat mitt 6 veckors schema nu :)

öööööh , ni anar inte hur slutkörd jag e haha , himla vilket jobbschema jag haft och fått hoppa in på lediga dagasr osv. så bloggen fick ta en jätte paus :) men de gör väl inget,  ska försöka blogga nu näör jag e lite mer ledig, jobbar visst men inte lika mycklet timmar om dagarna så det ska bli skönt :)
Har hänt en massa roliga saker sen jag skrev sist och lovar att berätta om det sen ikväll eller i morron förmiddag :) men nu ska vi iväg och grilla o ta nåra kalla :)


kram på er

Laguna beach !

Det är skit väder utanför våra fönster så jag stannar inne idag och kollar laguna beach , länge sedan jag kollade på det så de får jag göra nu igen . Har även fixat en massa samtal idag som var tvunget att göras.
Sen har jag en rolig sak till att berätta, nu blir det ännu mera saker som vi skall göra denna sommare samt detta året, vi ska förhoppningsvis upp utamför sundsvall till en stiuga där två vänner kommer vara så ska vi umgås med dom en helg där uppe. sen över nyår blir det utonlands med massa gott folk :=) sen såklart lite marknader o massa annat skoj . Är så trötta på nyår här hemma då de alltid e amma folk så vi har infört en nyu tradition att åka nån stans vart nyår :)

LITE UPPDATERINGAR OM VAD SOM KOMMER ATT SKE FÖR ER NYFIKNA JÄVLAR!  HAHA 

Nej nu ska jag slappa framför tv och bara ta det lungt en timme till sen kommer matte hem så ska fixa mej lite sen skulle han nog fixa med bilen och vi ska väl träna osv. ja en massa !

kram på er


Jobbat sen förra söndagen

puuh, rent trött när jag kommit hem från jobb asså så bloggen blir lätt glömd, nu är jag ledig tisdag och onsdag så det ska bli skönt, sen jobbar jag bara torsdag o fredag o ledig helgen :) NIIICEE!
tränat hemma idag med matte, han plågade mej haha . lika bra för annars ligger jag bara stilla hehe !
väntar på att maten skall bli klar sen ska vi till mattes papa för matte fixar fronten till bilen . duktig han är !
lite nya bilder är tagna också :) får några nu !
kram på er & glöm inte ATT NI ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA !
cupcakes
promenad
promenad
promenad
promenad
promenad
promenad

lite olika bilder

tårta
Gjorde en tårta när matte fyllde år i maj :)
alexandra
2 vänners lilla sötnöt till dotter som snart blir 1 år :) Lilla Alexandra :)
hemma spa
Tog ansiktsmask en dag :)
fotbad
hemmalyx!
minneslunden
Minneslunden i eslöv dagen innan midsommar :)
minneslunden
super fina blommor var där och vi satte också :)
valle
passade ju syrrans o hennes familj hund valle :)
izzy
fångade izzy på bra bild :) hahha
jordgubbar
Jordgubbar , MUMS!
valle
Valle va taggad på midsommar haha :) kan säga att han ej fick smaka så ingen tror något sådant!

Middag <3

Ungstekt falukorv med hemmagjord potatismos :=)


puuh redan varmt ute !

Det har varit en händelserik helg igen ! Därför jag ej orkat blogga . FRedagen bestod av att först jobba sen göra ärenden med älsklingen , sen myskväll sen kom Sandra och Robin på fika ! TREVLIGT!
Lördagen åkte vi till Ullared med Sandra & Magnus haha , skit rolig dad där men var lagom trött på kvällen så vi åkte till Sandra och Magnus och kollade film , jag deckade haha.
Söndags drog vi och mötte mina systrar och systerdöttrar på burlöv center och shoppade litta, sen vidare till mormor så tog vi alla en fika med henne , sen blev det att hälsa på en nära vän till mig och matte o hans tjej o dotter. Skit trevligt det också sen kom en annan killkompis dit o sanckade lite !


nu ska jag jobba!

Jobbar nästan varje dag!

Behövde en bloggpaus då det hände mycket i mitt liv just då :) men nu är jag tillbaka och på gott humör, har jobbat i princip varje dag sen jag skrev sist så det har varit så himla mycket . Sen har jag haft annat att göra när jag väl kommit hem så därför . Har fått upp bar bord i köket sen målat en mörkgrå fondvägg där :) Ni ska få se bilder senare :) Matte lagar mat just nu sen ska vi på marknad sen hem och baka blåbärspaj som vi ska bjuda på Sandra och Robin som kommer en runda ikväll :)


RSS 2.0
468x60a.jpg