säljer detta då det ej andvänds

Säljer dessa kläder och skor då jag inte andvänder det. jackan är aldrig andvänd storlek 38, klänningen e s samma det långa linnet s. två svarta västar storlek s , poncho tröjoa storlek s och vit poncho storlek s , skorna e storlek 36 och vissa måste klackas om :)
kläder

Dags att jobba kväll idag igen


Jobbat kväll dom senaste dagarna så ni får nöja er med några inlägg bara då jag inte bloggar när jag kommer hem vid tio på kvällen och nu på förmiddagen har jag annat att göra. börjar redan halv ett idag då dom ska ha apt möte så får jobba två timmar extra idag . Är jätte trött så hade gärna börjat kvart i tre som jag egentligen skulle göra men vafan 2 timmar extra idag sen är jag ledig i morgon vad jag vet !
Håller på att fixa lite här hemma och ska göra vid mig sen ta ut zzy sen är väl klockan kvart i tolv o dags att gå till bussen. Har inte jätte mycket att skriva nu då jag har lite att göra . Får se om jag orkar blogga från jobb :)

kraaam
lily
LIlla Lily :)

Godförmiddag !

Har inte gjort något speciellt mycket idag då jag vaknade vid nio men gick upp halv tio , tog ut Izzy och satte mig och åt frukost och kollat tv, duschat och ska börja göra mig iordning för jobb. fem kvällar denna veckan. puuuh för bara kvällar men men vad gör man inte för att få en inkomst liksom. blir säkert fler dagsass senare. Har inte super mycket att berätta just nu men kankse dyker upp fler inlägg innan jag skall ta bussen .
kraam
jag

Toppen Lördag !

Igår åkte vi till två vänner i Bjuv och hälsade på, va hos dom i 11 hela timmar men roligt hade vi :)
Har Varit uppe tidigt för Mattes mamma & hennes man skulle komma på förmiddagen och hälsa på en snabb runda innan dom skulle fortsätta köra hemmåt. Efter att dom åkte igen började jag fixa lite i sovrummet. tar bort en massa från väggarna då det va för mycket så nu börjar det likna något snyggare ialf. Är så himla sugen på att måla om där inne men vet inte vad för färg :) ngon brun aktig fondväg sen gräddvit kankse :) rummet blir ialf störra då.
Får som sagt se om jag hittar något snyggt :)
nu ska jag fotsätta se film sen ska vi övningsköra sen på julmarknad .
kraam

Bio IKväll med älsklingen <3

Idag har jag städatm övningskört, handlat och nu ikväll gick vi långrunda med izzy och hämtade ut biljetterna samtidigt. Ska se den nya twilght då vi sett dom andra får man ju se den sista haha ! ska ialf ta mig en varm dusch snart sen slappa i soffan ett tag för bion börjar ej från .22.15 :)
Våra djur blev upptagna av den goda blötmaten :D först har vi Lily vi e jourhem till :) 
lily
ronja
bebbe
izzy

NU TAR JAG HELG !

Det va väldigt länge sedan jag va ledig en hel helg vill jag lova så denna helgen ska jagverkligen njuta av varenda sekund! Vaknade för drygt en timme sedan och inte ens ätit frukost en ska sätta mig och göra det sen ska jag ta en dusch tänkte jag . I Eftrmiddag blir det att övningsköra också sen får vi se vad denna fredagen bjuder på. Vill se den nya twilight då jag inte hunnit imed jag jobbat  så funderar på att göra det denna helgen :) Just nu har ajg inget att skriva men skall bjuda på lite bilder ni inte sett så det blir säkert bra! Nu FRukost!
izzy

Heej :) !

Lite upptagen människa är jag allt, tyvär är jag jätte dålig på att blogga som vanligt imed jag har jobbat så himla mycket och jag glömmer lätt bort min blogg nu förtiden, behöver erat pepp ju haha :) Ska försöka bli bättre men just nu kan jag inte lova det imed jag kan bli inringd på jobb hit och dit och man e rätt trött efteråt. Idag har jag varit i Helsingborg och passat lilla Hemi medans Sandra va på arbetsintervju, blev massa lek på lekplats och lite affärer.Eftråt så blev det fika med Sandra och hennes syster, Tack ! Sen vidare hem och äta middag sen cyklade jag & Matte till Maxi och handlade hem det vi fattades, skönt att man rör på sig för denna veckan börjar vi träna igen . Ska bli så himla skönt att träna . Just nu degar jag framför tv och datan framför mig, skönt att sitta i sin one peace !
Knaprar på ett äpple också, så himla gott ,med frukt. Blir en lugn måndagskväll idag ! I morgon ska jag gå bredvid på ännu ett vårdboende så det ska bli gott att få lite mer ställen att jobba på . Kväll i morgon och dag på onsdag ! Helt okej ka jag tycka för det är inte jätte långa kvällar men dagen kommer jag va as trött vill jag lova. 06.45 - 15.00 puuuh !
Nu ska jag kolla vidare på sos västkust !
Heej !
Kram !
jag

Lite Ledighet

Jag har varit jätte tråkig på att blogga men jag har jobbat super mycket och har ite lagt blicken åt datan när jag kommit hem presis. Jag är nu lite ledig denna veckan för att kunna vila upp mig så det är skönt . Har jobbat alldeles förmycket och det höll chefen med om också haha ! Just nu sitter jag hemma och kollar pålyxfällan. Fattar inte hur folk kan handla på det sättet. Sen ska jag bort till Tina och hjälpa henne att måla ett rum :) Det är så himla rolig att kunna hjälpa sina vänner men är noga med vem jag hjälper för jag hjälper enbart dom som jag vet skulle hjälpa mej en vacker dag . Nej jag ska nog ta en tripp ner till stan innan jag ska dit om jag hinner.
kraaaam
lily
Lily :) får bättre bild sen :) vi e ju jourhem till en katt tills hon får et eget hem :9 kan manhjälpa så ska man :)

RSS 2.0
468x60a.jpg