puuh !

Rätt trött och sleden idag . hel fullspäckad vecka och helg så idag ska vi bara slöa här hemma.
Känns faktiskt helt okej att göra det då det är söndag, då får man vara slö och ligga på soffan.
Ska lägga upp lite bilder tänkte jag men ska se klart på filmen först :)
skriver mer senare .
kram
---

Bilder

ny säng
tavlor
...
kakel
---

Börjar få tillbaka humöret för bloggen

nu börjar det nog bli lite mer pepp till bloggen , jag har ju jobbat så himlamycket och ja det gör jag fortfarandemen har bestämt mig att fixa detta nu och få allt som bloggen va förr , har fått många fågot om varför jag slutat blogga som förr men det har jag sagt och det är för att jag har jobbat som en gnu  . ha ha
Har avnjutiy kinamat med mitt hjärta och kolar lite träningspogram för att peppa en till att träna mer :) GUTT!
Nu ska jag ta bild på alla nya saker som blivit inhandlade sen det senste ,hmm halvåret ? eller ja ite allt för jag pallar inte detta :) några bilder får ni snart ialf :)
kraam

hej :)

...

över jul och nyår blev det paus :)

haft en lång paus från bloggandet då jag haft en del över jul och nyår. istället för o skriva små skit inlägg strunta jag i det helt. Har haft en toppen jul och Nyår, nyår firades i göteborg som min sambo och hans killkompis ordnat till mej o hans vän tjej :) hotel galenskap o massa god mat och dricka :) MUMS! orkar ej rabbla upp allt just nu vad som hänt då jag har lite att göra nu innan jobb :) ska åka 16.20 med stadsbussen så får väl ta och slappa innan dess.
ska se om jag kan fixa med mina bilder men det blev inte många i göteborg tyvär. hade annat att tänka på :)
Vi hittade äntligen en tvättkorg som inte va i tyg och den va svart . Kommer hem och ser att den e sönder på baksidan uppe under locket. Bara så himla störigt, Matte skulle fixa det sen efter jag stuckit till jobb för att jag skulle får sitta och slappa en stund innan jobb, Tack hjärtat mitt !
Jobbar bara lite extra idag mellan 17 - 21 :) skönt !
...

RSS 2.0
468x60a.jpg