BLOGGTORKA :(

tyvär e det sant , har haft mycket att göra under dessa 4 dagar och när jag väl hunnit sitta har jag varit trött och ej orkat blogga, hjälpt pappa o köra saker till syrran och han själv, jobbat lördag måndag och idag. fredag var vi och såg harry potter ju och i söndags hjälpte vi även pappa samma lördags eftermiddag . så en del har det funnits att göra. men e ledig nu från jobb i 2 dagar så mycket bloggande kommer det att bli , ska även blogga mer när jag e ledig mitt på dagen från jobb när jag har tid. haft o ordna tyvär nu :/
i morron kommer bilder upp på juldekorationen här hemma :) MYSIGT är det här nu _:)


pusskram
hanna

haft och fixa & jobbat

jobbat & haft o fixa vett ni :)( därför jag ej bloggat, fixat ALLA JULKLAPPAR NU FÖRUTOM 3 !  fan vad vi e duktiga :) skönt när allt sånt e klart snart :) hittade julkläder idag också :) blir säkert något mer haha . nej men de e nyår jag måste hitta sen också :) måste hitta det innan den 28 e :/  sitter just nu och slappnar av lite innan vi ska på bio :) ska se harry potter del 1 :) någon som sett den ? var den bra ? kul o se vad ni alla tycker ju

så har inte mycket att säga just nu för izzy ska ut och jag ska ta på mig lite smink :)

rätt svar från bakningen :)

chokladbollar var det vi bakade häromdagen när matte välte ut vaniljpulver över mig. håller vad jag lovar och den tjejen som svarade är http://extaz.blogg.se/ 
duktig gumman som gissar rätt :D vi får baka lussebullar en dag o ha julmys :)

idag har jag haft min första bredvidgång någonsin , skit bra gick det och jag fick beröm :D stolt hanna !
ska hoppa in och jobba på förmiddagen på lördag också. sen måndag & tisdag hela dagarna. gutt med extra pengar . sen börjar ju mitt schema den 8 december, blir dock inte många dagar i med vi e iväg över jul o nyår. men några blir det ialf :)
kollar på 24 timmar just nu o e super sugen på något . får se vad det blir .



redan mörkt :(

Tycker inte ni också att det är tråkigt att det mörknar så här tidigt nu på vintern :( Så himla tråkigt. Jag menar klockan är bara  tio i 4 och det e rätt mörkt, vill ha sommar och ljust länge om kvällarna  !
kom hem för en stund sedan från sista träffen med coachen och har varit ute med izzy. ska börja tvätta klockan 4 så har lite att göra nu snart . Sånt som behövs i med tvättmaskinen varit sönder nästan en vecka o e färdig nu .
vad gör ni läsare för att få mer positiv inställning till sån här mörk, regnig/ snöig dag ?

pusskram
hanna
jag
haha såg nyss att linnet har kasat upp lite :D struntsamma gillade att bilden var lite suddig :)
men som sagt linnet e längre haha :D tjocka gråa strumbysoer till också

godmorgon fina läsare :)

tisdag idag & jag ska upp till coachen en sista gång :) wiho, visst det har varit helt ok men har knappt varit där senaste tiden i med jag jobbat och nu har jag fått min tjänst och den börjar den 8 e :D fast ska jobba förmiddagen nu på lördag sen den 29 och 30 . men jag klagar inte , behöver pengarna så .
sitter och sneglar på våra bästa år just nu , ska ta och duscha och fixa mig så jag e klar när zarah kommer en liten runda sen släpper hon av mig hos coachen :)
så jag har inte jätte mycket att säga just nu utan att ni får ha en super trevlig dag om vi ej hörs innan jag ska iväg . kankse slänger in dagens outfit för det var länge sedan :)

pusskram
hanna

Tävling jos laila :)

jag är med och tävlar om hårförlängning hos http://lailaaziz.blogg.se/ 
jag har valt hårförlängningen http://www.beautynet.se/se/art/poze-clip-n-go-set-4.php i med jag har chokladbrun hårfärg, anledningen till att jag tycker att jag ska vinna denna super roliga & bra tävlingen är för att jag har aldrig haft hårförlängning mer än 1 enda gång och det e fake hår , har aldrig haft pengar till äkta hår och detta fick jag av en vännina, skulle bli super glad om jag vann i med jag vill vara fin till jul & nyår och i vardagen för mitt hår växer så himla sakta och får aldrig långt hår känns det som . hoppas att jag vinner och tycker ni ska läsa hennes blogg, har följt henne rätt länge och blir roligare att läsa hennes blogg för varje dag som går :)
tycker även ni ska gå in här och kolla för det e en väldigt bra sida med massa fina hårförlängningfar osv :)
http://www.beautynet.se är sidan som jag tycker ni ska gå in på :)
hoppas att turen är med mig denna gången :) har sån otur när jag e med i någon tävling så denna gången håller jag båda stortårna & tummarna :D

pusspå er alla !

min käre pojkvän bakade med mig ! snarare PÅ MIG!

haha nu har matte varit i farten igen med baksaker :) vi bestämde oss för att baka något gott en sån här kall söndag kväll,. snarare matte bakade på mig. men men sånt man får räkna med när han e i farten :)
vad bakade vi ? rätt svar får en länkning ikväll :) jag väljer vinnare!
kolla bild nummer 2 !
...
bak

kass julmarknad !

Var på en julmarknad en bit utanför staden vi bor i . kass jävla julmarknad vill jag bara säga.
Där var kankse ett par stånd sen inget mer, fan vad tråkigt, längtar tills dom ska ha julmarknad här nere i stan för den e mycket bättre och verkligen julig. Sitter hemmanu igen i värmen, riktigt skönt att sitta inne vill jag lova för det är super kallt ute ikväll. Hur är vädert hos er ?
ska ialf kankse ta mig ett varmt bad ? hmm tåls att tänkas på. känner för att baka så kankse ska kila ner i affären o se vad man kan baka . hmm, ser med matte om han är sugen på något :)
nu ska jag se hollywoohfruar :) kul att se när dom gör bort sig !

pusskram
hanna

slappat hela dagen i soffan :D

jag gjorde ialf det jag sa haha , legat i soffan hela dagen typ, varit uppe och hämtat saker o sånt.
fixat håret lite nu och ska snart ta på mig lite varmare kläder för de va rätt kallt ute sa matte nyss när han var ute med izzy. sen ska vi gå på julmarknad så lika bra att ta på sig något varmare i med det e ju snart kallare tack vare de blir mörkare och klockan blir mer. får se vad jag drar på mig. ska endån ha jacka ju haha , nej men man får väl ha något vettigt på sig.


pusskram
hanna
jag

God Eftermiddag På Er !

Gick väl upp runt elva tiden idag och tog en dusch sen åt vi frukost, rikitgt skönt att hinnan duscha innan frukosten. ska ialf bara ligga i siffan under täcket denna söndag eftermiddag och slappa o bara ta det lungt.
sen ikväll ska vi iväg med 2 vänner på julmarknad . jätte roligt och nästa helg e det julmarknad igen .
mysigt med julmarknader tycker jag . vad tycker ni ??

har inte jätta mycket att skriva om nu , ska tjecka lite i reklamen vi fick sen hämta vibratone i garderoben så magen blir lite plattare. eller ja mest ute efter höfterna . lite mindre men inte för mycket.



så jävla klockren !

Hundens dagbok:

07.00 - TJOHOO, promenad! Det är det bästa som finns!

08.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

09.00 - TJOHOO, ungarna är uppe! Det är det bästa som finns!

12.00 - TJOHOO, leka i trädgården! Det är det bästa som finns!

14.00 - TJOHOO, åka bil! Det är det bästa som finns!

15.00 - TJOHOO, ungarna kommer hem! Det är det bästa som finns!

16.00 - TJOHOO, leka med en boll! Det är det bästa som finns!

17.00 - TJOHOO, matte och husse kommer hem! Det är det bästa som finns!

18.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

20.00 - TJOHOO, bli kliad på magen i soffan! Det är det bästa som finns!

22.00 - TJOHOO, sova i mattes och husses säng! Det är det bästa som finns!

Kattens dagbok:

783:e dagen i fångenskap.....

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medans jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag skall lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon skall jag äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna nästa gång. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favroitfåtölj. Kom ihåg: lägg en i deras säng!

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de skall gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi' - jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps ut regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta! Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...


ett skratt förlänger livet :)

9:e December
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något finare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa idé jag någonsin haft. Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick skotta igen. Vilket underbart liv.



12:e December

Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle vara förskräckligt! Bob säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att det är möjligt. Bob är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.



14:e December

Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra så. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet! Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.



15:e December

50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera. Jag tycker det är löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.



16:e December

Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme, vilket jag tycker var väldigt elakt.



17:e December

Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.



20:e December

Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där skiten i natt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Bob säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning för jobbet. Jag tror han ljuger.



22:a December

Bob hade rätt om att det blir en vit jul därför att det föll 32 cm till av den där vita skiten, och det är så kallt att det nog inte smälter förrän i augusti. Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta, sedan blev jag tvungen att pissa. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Bob att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den skitstöveln ljuger.



23:e December

Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon knäpp eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det, men jag tror ta mig fan att hon ljuger.



24:e December

God jul. 15 cm. Snön har blivit så hårt packad av snöplogen att jag bröt av snöskyffeln. Tror jag fick en hjärtattack. Om jag får tag på den djäkeln som kör snöplogen ska jag dra honom i hans kulor genom snön. Jag vet att han gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag har skottat färdigt sedan kommer han längs gatan i 100 km i timmen och plogar igen det jag nyss skottat! Frugan vill att vi ska sjunga julsånger i kväll när vi öppnar julklapparna men jag är för upptagen med att kolla efter snöplogen.



25:e December

Juldagsmorgon. 50 cm till av den jävla skitsnön. Blev insöad. Tanken på att skotta gör att mitt blod börjar koka. Gud vad jag hatar snön! Snöplogsföraren kom förbi och frågade om en donation. Jag slog honom i huvudet med snöskyffeln.



26:e December

Fortfarande insnöad. Vad fan flyttade jag hit för? Alltihop var HENNES ide. Hon går mig på nerverna.



28:e December

Fortfarande insöad. Satmaran gör mig galen.



29:e December


25 cm till. Bob säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in. Det var det löjligaste jag har hört. Hur dum tror han att jag är?



30:e December

Taket rasade in. Snöplogsföraren stämmer mig på en miljon kronor för att jag slog honom i huvudet. Frugan åkte till sin mamma.



31:a December

Eldade upp det som var kvar av huset. Ingen mer skottning.




8:e Januari

Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig. Varför är jag fastbunden i sängen?



LIte bilder

my
sen jag och min systerdotter blev firade ihopa :)
...
jag gjorde denna tårtan till oss :D min stora syster gjorde en annan :)



ni får dessa två sålänge :) fixar resten sen :)

heey där :)

jag och matte har varit riktigt duktiga idag , var uppe vid 10, sen har vi rensat i förrådet och kört en jäkla massa till tippen , jätte skönt att ha det gjort, såg alla julsakerna, haha fy vad mycket vi har , längtar tills jag ska julpynta och göra det riktigt jul mysigt i lägenheten , vi har en riktigt fin lägenhet nu :) trivs jätte mycket ,
sen gick vi en långrunda med izzy, stannade till hos hans pappa & fru mia och fikade. trevligt.

just nu sitter vi och slappar framför tv och kollar school of rock, haha gillar den filmen . går på tv för er som undrar vilken det är, kanal 4 ,. nej jag ska ta mig ett varmt bad och sen fixa mig för vi ska ut till två vänner och ha myskväll med gott och filmer., rätt skönt, sen kankse det blir dricka senare när vi e hemma men tror inte det för vi ska som sagt se lite filmer och det tar sin tid , sen pausar man o sånt trams haha .

hörde att kissie hade blivit äggbombad io västerår, lite patetiska läsare ni som gjorde det, visst man stör sig på henne men hon är endån en människa och man e fan inte normal om man kastar ägg på folk.
nej nu ska jag ta mig ett varmt bad :) ansiktsmasken ska på idag :)

kankse fixa naglarn idag , tåls att tänkas på, länge sen jag gjorde det och det e bara för himla snyggt med långa naglar, eller hur ?

pusskram
hanna
...
bild sen jag blev firad av vännner,
ska även lägga upp lite bilder sen i med jag glömt det ,
ska bättra mig och ni ska få bilder varje dag nu framöver. :)

sov ut lite idag :)

vaknade för cirka en timme sedan ,. haha inte riktigt meningen att jag skulle sova så länge men strunt samma.
skönt att sova ut ibland i med djuren höll liv i morse vid halv 5, dryga dom var haha , men fick endån sova senare . vet inte riktigt vad jag ska göra idag , kankse ska bort till jessika och nicklas . får se om hon svarar.
ska ialf gå och duscha i pausen av våra bästa år, haha ja jag har blivit fast i det pogrammet igen nu när man e ledig ett tag ,. haha sinne, tant varning på mig ! nej men man gillar olika tv serier o jag gillar denna , IBLAND!

nej har inte jätte mycket att skriva om just nu i med jag måste fixa mig. orkar egentligen inte men annars kommer man sitta i myskläder hela dagen :d INTE BRA !



fixat massa ärenden :)

varit duktig och fixat en massa ärenden, skulle till arbetsförmedlingen o trycka ut massa cv som ska lämnas idag . i med jag bara e vikarie än så länge på de jobbet jag jobbat på så måste jag ju vara aktiv o söka jobb.
visst jag ska få en tjänst där men när vet jag inte så måste söka andra jobb, vill ju ut på mer socialt jobb men trivs endån på det jag e vikarie. egentligen vill jag plugga till frisöt men de e dyrt lån så ska spara ihopa pengar först och främst , jag e ju bara 23 så har god tid på mig :)
sitter och tar det lungt framför tv just nu , ska snart bada o fixa lite , sen när matte kommer hem ska jag be han köra mig så jag kan lämna cv i med jag inte hann det innan i med vaktmnästaren skulle hit och fixa med toan .

sen får jag se om vi fixar lite i förrådet idag , hade varit rätt skönt att få det gjort men sen måste jag se hur tippen har öppet och loppisen vi lämnar såna saker till har öppet . får som sagt se. vill ha förrådet rensat innan första dvent för december betyder inte att resna o ha sig haha , pynta betyder det :D


izzy sover i sängen :)

ser ni här bakom mig haha izzy sten sover. ska snart ta kvällsrundan med henne sen sova .
gjort en massa idag och ska fixa massa ärenden i morgon också så allt blir gjort .
ligger i sängen och kollat efterlyst , skönt när man har 2 tv apparater i med jag och matte kollar olika pogram ibland. slippa tjaffsa om vad man ska se och inte se liksom !


puss kram
hanna

tack för alla super söta mejl jag fått idag av er läsare :)

...

vaktmästaren har varit här :)

såja, nu börjar värmen komma i lägenheten , riktigt skönt att ha värme haha , ordentlig värme .
sen har han bytat alla magneter till alla dörrar i kök och på garderoberna . skit bra !
i morgon ska han fixa toalettstolen så det börjar ordna upp sig i våran lägenhet , skönt!
nu väntar jag bara på bogripen ska komma med nya dörrar och fixa resten .
sitter och tar det lite lugnt nu och kollar på tv. ska nog gå och ta en dusch innan matte kommer hem sen ska vi nog hjälpa jessika med lite saker tror jag , väntar på svar från matte om det, kan ta sin tid haha !

har hunnit ta ut izzy också och rensat lite här hemma. skulle egentligen fixa i förrådet men jag hatar att vara där nere helt själv så får se om vi hinner fixa lite där nere en dag denna veckan. kankse till helgen e bäst att göra det . får som ssagt se när det funkar o vi kan köra saker till loppis och tippen . men men !
ja sen sa vaktmästaren att i med vi har soffan för elemenet , ialf de ena så kan de trycka bort värmen , så vi kankse får möblera om , orka det, blir såfall spegelvänt för vi kan inte på något annat sätt :(
får se om man orkar göra det eller inte .


rensat lite i mattes garderober :D

killar kommer alltid att vara killar men nu blev jag trött på att han bara har en amssa skit på vissa hyllor i hans garderober, lika bra att jaG TOG UT DET SOM JAG TYCKER SKA SKICKAS NER I FÖRRÅDET HAHA ! 
satte det utanför garderoberna så får han kolla det i med det e som sagt endån hans saker men det e massa skit saker. kartonger till kamera mobil oav, sånt som han säger e bra att ha här uppe men dom andvänds aldrig,
dom e mest i vägen tycker jag så lika bra att ha dom i förrådet så när man ehöver det kan man hämta just den lådan man behöver.

kom även på nu att jag hade behövt rensa i förrådet men gör inte det själv, får se om matte orkar när han kommer hem , ska nog hjälpa jessika med lite saker sen också när matte kommer hem och lämna deras stolar som jag lånade till min födelsedag . så slipper man dom sakerna stående., jobbigt att ha stökigt liskom.
happ annars har jag inte gjort sduper mycket idag , ska rensa här hemma så det blir gjort innan december månad, jag brukar göra det varje år för även man plockar ner saker i förrådet pålockar man upp lika mycket.
mina garderober ska rensas, jag ska pröva kläder en dag också så jag vet att allt passar och det som inte passar ger jag bort eller kankse lägger upp via en bloppis., får se , tror jag ger det till mina systrar och en tjejkompis .

dom uppskattar det och ger det ett värde .

nej nu ska jag fortsätta fixa och dona här hemma, sen tycker jag att dom som skulle fixa tvättmaskinen nere i tvättstugan och fixa saker i våran lägenhet ska komma för jag måste iväg och lämna papper. annars får jag fixa det i morgon , ingen super br¨dis men ville ha det gjort idag men får stanna hemma tills dom varit här, fick en tid, mellan 8 & 4 haha , hmm kul



Bjuder På en bild

jag

får tvätta hos svärmor & svärfar haha :D

vi tog med oss tvätten till mattes pappa och mia ikväll för att tvätta det vitkigaste tills vår e lagad i morgon förhoppningsvis. tog med oss mat hit också som vi ska bjuda på, ärtsoppa och falukorv, MUMS!
sitter i soffan just nu och såklart tog jag med datan för att ha något att göra medans matte bytar till vinter däcken och vi tvättar. så ska yra runt lite på internet och kolla lite saker så det blir gjort. lika bra!
jag som såg framemot att bara slappa hemma i soffan o göra nytta haha , men men !

pusskram
hanna

uppehåll på bloggen

har ju blivit firad o massa så har inte haft tid att blogga presis, helt perfekt helg har vi haft ialf,
skulle tvätta idag men som vanligt går tvättmaskinen sönder och hyresvärden bara lagar och lagar , köp ny istället din snåla gubbe , haha så sur jag var för en stund sedan , sparkade på tvättmaskinen o svor åt den , fick stå 40 min för att få ut min tvätt. det e inte acceptabligt. haha men men fick ut tvätten ,s nustorr, har inte tvättats, kul sånt asså. så jag och matte får tvätta borta hos hans pappa o mia ikväll, skönt man kan göra det ialf.

nej nu ska jag fixa här hemma och sen göra vid mig så jag blir på bättre humör :)


pusskram
hanna

ännu en kall & murrig dag :(

svin kallt ute, vill ha sommare och värme istället, hatar kylan asså, hur ska jag överleve i idre över nyårsveckan haha , men men där e etydligen en annan kyla osv, jag kommer endån att frysa röven av mig haha . sinne !
snart ska vi iväg och hämta bord inför i morgon . kan klockan bli sju nu så vi kan komma hem sen igen och laga mat. har ju ej hunnit det för vi va hemma vid 6 igen innan  och sen blev borden försenade.
men men klockan e snart 7 så det e inte lång tid kvar, egentligen vill jag inte ut i kylan men de e min födelsedag i morgon så får väl gå ut och offra mig för att få hit borden haha !

har inte gjort jätte mycket idag , träffat coachen , varit hos jessica och nicklas, handlat hem lite och suttit hemma och fixat lite , vill det ska bli fredag så jag kan börja göra det fint här hemma med dukning och såna roliga saker.
haha kommer dock vara klart här hemma tidigt eller ja ialf innan 2 skulle jag tro om jag hinner i med mattes mormor och morfar ska komma vid 2 så vet jag ej hur länge dom e här o sen ska man ju fixa sig och sånt så vill ha god tid på mig men får som sagt se hur mycket jag hinner, kan alltid fixa dukningen efter dom varit hos oss.

nej nu har jag inte mycket att skriva om .

pusskram
hanna
kag

sonny vi saknar dig!

satt tidigare idag och kolla igenom gamla kort sen vi var små sonny, ska lägga in dom på datan en dag :)
alla goa minnen vi alla har av dig , att du aldrig mer kommer tillbaka e ofattbart , 10 månader sedan och 4 dagar var det sen du lämnade oss, du blev hittat ute vid stugbyn o stehag , usch , samtalet man fick av en vän ger mig gåshud än idag , du livade verkligen upp stäningen alltid ! Vila i frid sonny!

.......


nu säger jag godnatt!

börjar bli rätt trött och ska ta ut izzy på kvällsrundan sen ner och ta upp tvätten sen sooooova !
gjort en massa idag så man e rätt trött . men men så e det när man snart fyller år, jag e duktig som fixar allt själv ialf :) , i morron har jag nog inget under dagen , eller jo. ska ner om stan och hämta ut lite saker och kolla vissa saker. men men vi får höras i morgon för jag e rätt trött som jag sa !

pusskram
hanna

Grattis till min systerdotter my som blir 4 idag <3

...

försvunnen flicka ! sprid vidare

få tjejen hem ! sprid detta vidare för många saknar henne !
försvunnen
den 8 november 2010
HJÄLP!!!!! Vår dotter Sandra 14 år är försvunnen sen kl:07.10 igår måndag 8/11. Är det någon som har sett eller hört ifrån henne så hör gärna av er. Vi vet inte om hon är kvar i Malmö eller åkt någon annanstans. Sprid det till alla ni känner med foto. Tacksam för all hj...älp. Hon är anmäld försvunnen hos polisen Ni kan nå mig på 070-73 27 294

blev ej fixa håret idag :(

sandra var rätt trött så kankse ska fixa håret i morn istället, för står henne i med hon e gravid. då blir man rätt trött. hoppas hon e piggare i morgon ialf. happvarit iväg en runda med matte ialf . happ har sista maskinen tvätt i nu men där e bara en matte och en filt. allt annat e torrt så det e skönt, slippa tvätta i morron med haha .
har inte jätte mycket att skriva nu så vi hörs sen innan vi ska sova då !

pusskram
hanna

allt fixat inför fredag :D

yeeeej, allt e fixat till min födelsedag nu på fredag :) så nu kan alla ni mina vänner vara nöjda haha :D
ska bara hitta en klänning att ha på mig annars får jag ta en jag inte haft på länge helt enkelt och smycka ut med smycke och sånt fint, längtra så himla mycket till fredag, gud vad jag tjatar om fredag , FREDAG FREDAG FREDAG
matte står just nu och gör köttfärssås för hans e mycket godare än min , sen tvättar vi också, snart ner där och lägga in en maskin till, hade rätt mycket olika saker att tvätta idag så himla drygt när man ska sortera tvätten , blir så många maskiner haha , pallar jag ej tvätta mer sen så har jag satt upp i morron eftermiddag :)

vi ska ju som sagt hinna ut till två vänner också o se hur jag ser ut med löshår :D haha sinne , ska jag ha löshår :D blir säkert fint i med det e sandra som gör det :) tack gummselumsan :)
sen e det alltid trevligt att vara ute hos dom i deras hus för dom e fruktansvärt trevliga :)


nej nu ska jag se om jag ska hjälpa matte i köket för jag börjar bli lite rastlös .

pusskram
hanna

duktiga hanna :)

jag cyklade upp till maxi för att handla det sista till fredag, hittade allt utom en sak haha , dumma maxi, får bli willys sen istället när matte endån ska iväg. putsat fönster har jag gjort, var 2 som var för skitiga , lika bra innan det blir för kallt, hoppas solen tittar fram en dag så tar jag dom andra bara för att det ska göras.
sen ikväll ska en tjejkompis sätta i ett löshår på mig så ser vi hur jag ser ut haha , ville pröva innan fredag för ska ha det så på fredag när jag fyller år och alla vänner ska komma ocg fira mig :)

jag längtar till fredag riktigt mycket vill jag lova. vi blir ca 25 stycken , sen e sara snäll o kommer och fixar mitt hår och gör det fint . gullungen  själv :) haha :D sitter och slappar framför tv just nu för har lite tid över och tar vara på tiden , matte hade tvättnyckeln med sig idag igen haha så får vänta till han kommer hem , jag ska ta nyckeln från han idag för annars glömmer han hänga den på sitt rätta ställe haha.
hmm vad har jag mer att berätta nu då.. hmm , inte mycket. ska ta fram något vi ska ha till middag ikväll så det tinar , ja jag e skit duktig, känner mig som en hemmafru ibland fast jag jobbar .

pusskram
hanna
...


städat

hade ju börjat städa sist jag skrev haha , tar lite små pauser och det skulle bara dammas damsugas o torka golv. storstädningen blir en dag nu innan jag ska firas av vämnner på fredag. tur man städar ofta för de va knappt skititgt haha , men men luktar gott när det e nystädat så det gillar jag !
sitter framför tv just nú och väntar på att golven ska torka, sen ska jag duscha och fixa mig sen är det nog tid att ta ut izzy sen cyklar jag till affären eller så tar jag affären först sen izzy , i med klockan e inte mycket så får nog göra det efter, får ialf se, nog om det,


pusskram
hanna
...

dumma gubbe där ovanför !

gubben ovanför kommer jag snart stoppa upp borrmaskinen på fel ställe. hållt på sen 8 i morse.skit jobbig,
varit vaken typ snart 2 timmar bara , ville sova ut men blev väckt hela tiden haha , skit samma , fått sova ut ialf.
ska ta tag i städningen här hemma nu sen ska jag fixa mig sen får jag se vad klockan är , kankse hinner iväg och handla innan matte kommer hem så slipper han köra någon stans efter jobb men iofs kom jag på att han ska endå iväg en rund men men får se vad klockan blir , jag har inget emot att cykla och få motion,

nej nu ska jag börja städa o fixa till det här hemma .

pusskram
hanna

haft och göra idag :/

först va jag hos jessica lite innan 8 för jag skulle passa hennes dotter medans hon gjorde prov i skolan, sen stack jag hem vid 1 tiden , haft och fixa lite här hemma i med vi får ett glasskåp av kjessica och nicklas idag så fick fixa om lite i vardagsrummet. sen e allt i sovrummet fixat också, fick göra nödlösningar o sånt,. satt saker i hallen som ska ner i förrådet , hellst idag vill jag , nej ska fixa vidare här hemma sen ska vi kopiera papper sen hämta skåpet så skriver jag mer ikväll.




pusskram
hanna

färdig :)

så nu e allt klart som skulle ordnas innan matte kommer hem o han e snart hemma . fixat mig och allt och packat ner lite saker till izzy i med vi ej vet exakt hur lång tid allt tar så får izzy va hos mattes pappa och hans fru. slippa va själv liksom, en annan sak för katterna , dom blir bara glad aatt va själv a nå¨ra timmar hahaha...


hörs senare då .
pusskram
hanna
jkag

trött hanna

vaknade vid 8 tiden i morse, lagom moget att göra det på sin lediga dag . sitter framför tv och tar det lugnt. nyligen ätit 2 mackor och en skål med fil och puffar , riktigt gott med frukost, ska snart hoppa in i duschen  sen göra vid mig lite så jag är klar när matte kommer hem så vi kan bege oss direkt. så har inte jätte mycket att tillägga just nu så jag skriver sen innan vi ska bege oss. kankse 2 inlägg,. vem vet .


pusskram
hanna

kalas idag :)

varit hos min bror och hans sambo och firat henne för hon blev 25 år idag , stort grattis till henne  :)
jätte trevligt var det och kom nästa nyligen hem , dom ska ju också jobba i morron o de ska matte oclså, själv e jag ledig haha men ska endån upp tidigt i med vi ska iväg på en rolig sak, om inte matte blir sjuk över natten för han mår ej super bra idag , stackarn , har inte super mycket att skriva om just nu i med jag e rätt trött.

ska ialf blogga i morgon och frammåt o lägga in lite bilder så bloggen kommer igång igen , vet jag varit riktigt dålig på att blogga men så är det när man jobbar , man e riktigt trött när man kommer hem sen har man mycket att göra i hemmet efetr jobb, så strävar man inte efetr att sitta vid en data , men ska försöka ta energy varje dag och blogga lika mycket som innan,

nej om man skulle ta och tvätta av sig sminket och lägga sig i sängen och sova. e rätt trött.
så ni får ha det underbart till i morgon då jag skriver igen , upp i tid :( haha , på min lediga dag och allt,
godnatt & sov så gott



...

hemkommen från jobb :)

fick ju jobba idag också, ja jag klagar inte, goa pengar liksom, man får ju inte pengar om man inte jobbar, försökte få matte att gå en runda ikväll men nee , han e trött,. haha ,. snarare lat, jag älskar att röra på mig .
sitter och tittar på grannfejden, haha asså vilka små saker folk bråkar om, man kan inte göra mer än att skratta år sådana människor, jag hade hellre snackat med människan än stått och gapat haha . sinne !

nej nu ska jag göra något vettigt tror jag , har gjort massa idag, jobbat ,tvättat, städat, hämtat saker i pappas hus som storasyster ska ha , lämnat en data sladd hos pappa, ja massa saker har jag endån hunnit med , skönt !
i morgon ska jag ivöäg och fixa en present till  min brors tjej som fyller år i morgon , sen ska jag ringa lite samtal och fixa en massa annat , fullbokad hela helgen , isch ! men men , haha



blev inringd i morse :/

ska inte klaga på extra pengar men iiiiiiihsch vad trött jag var , fick stressa till jobb i med hon andra var sjuk idag ,. men men dagen har gått fort men puuh vad mycket som fanns att göra på jobb, orka de liksom haha !
ska snart bege mig till jobb för att jobba kvällspasset, inte alls länge det tar så det e helt okej, ska även jobba i morgon , hoppas det inte e lika mycket att göra för idag har jag gjort en jäkla massa där, dammade, damsuga & golvmoppa hela lägenhete,m samt damsuga listor, tvättade,. gjorde allt annat som skulle fixas idag, mycket!

men men som sagt jag ska inte klaga, mer pengar är aldrig fel sen trivs jag på jobb så det gjorde inget,.
nää nu ska jag ta och fixa lite sen ska jag bege mig till jobb,

puisskram
hanna
jag

hej på er godingar !

e fortfarande lite förkyld, kan jag slippa all denna förkylning någon gång, haft 2 nu på mindre än 2 månader, nu e det nock kan jag tycka , nyss varit ute med izzy, det känns att man knappt rört på sig idag för kroppen e helt trött haha, får bli en kvällsrunda ikväll, det var ett tag sedan vi var ute på en längre kvällsrunda med izzy, så det kankse det blir ikväll, skönt såfall, ska snart ner och kolla om där finns tvätttid , men får vänta till matte kommit hem för han råka få med sig tvättnyckeln, oj nu kom han haha , tajmat och bra.



RSS 2.0
468x60a.jpg