Pluggar :(

Plugga till något tråkigt är inget jag känner för att göra. Men på mitt nya jobb ska man göra en delegering och då får jag väl offra mig och läsa igenom det lite. Har svårt att läsa mig till saker vill hellre och det är lättare för mig att göra sakerna för att lära mig . chefen sa bara att jag kan testa ialf och informera sjuksköterskorna att jag aldrig hört talas om det som står i dessa papper och aldrig läst om det.
Det går som det går, jag tänker så här som sagt att bara för jag misslyckas med ett test betyder inte att jag är sämre än dom på jobbet som har utbildning för jag vet att jag är duktig och det säger personalen också !

nu ska jag läsa lite till sen ska jag ta en dusch sen cykla och fixa detta tramset haha !


kram

er
delegering
fick vika ihop allt igen för jag får nog ej fota uppg i dom :P men framsidan e  okej ju !

Smootie <3

Sista maskinen med tvätt är nu inne och jag njuter av en smootie för de förkänar jag när jag gick upp vid 8 o började tvätta haha ! Har fortfarande inte kommit på något att göra idag men klockan är bara halv 12 så det är ingen brådska ännu heller för den delen. Får se vad jag hittar på med ! Antingen så jobbar folk tyvär idag eller så har dom inte pengar till o göra något så det e lite tråkigt, :)

kram på er
smootie


Inget Planerat idag !

Finns ju en sak jag är sugen på men får som sagt se hur det blir :) min käre sambo ligger i sängen sjuk så han få sova imed han knappt sov mer än max 2 timmar inatt . jag fixar med tvätten så han slipper såna sakr ifall jag ska iväg idag!
Kollar tv just nu och bara tar det lungt , ska läsa lite till delegeringen i morrgon tänkte jag sen som sagt fortsätta med tvätten som e så fruktansvärt tråkigt. haha !

kram på er

Jobbat dagspass :)

Jobbat ett dagspass idag . 7.15 -15.30. slutade redan klockan 15 istället. Börjar schemat på måndag så de ska bli skönt med lite rutiner igen . Kollar just nu tv och undrar vart Matte blir av , han körde från jobb för en timme sen ca så det tar visst tid idag haha . Han kommer när han kommer helt enkelt ! efterlyser han bara om han ej e hemma till tio ikväll :) hehe .-
Har inte jätte mycket att skriva just nu men det kommer lite bilder sen ikväll efter vi ätit middag skulle jag tro.
Vill bara sitta och slappna av ett tag efter jobb och så :)


kram

er
mallorca

Lite Bilder :)

katterna
Katterna små kelar :)
student
studentfest
vi
studentfirande
student
sandra & magnus .

ni får fler bilder i morgon för jag tänkte lägga mej nu imed jag ska jobba i morron bitti :)



kram på er

Puuuuh - Städar !

Är i full gång med att städa lägenheten för här va skitigt tyckte jag imed vi knappt vatt hemma dena helgen och  jag vill ha rednt omkring mig :) Folk tycker inte de behövs städas hos oss nån gång för här alltid e rent men hallå ?? haha vi har tre djur som fäller. då behövs det verkligen städas ! jag kan inte bo i skit för fan :) haha .
har damsugning och torka golv kvar sen ska jag ta en dusch och ta ut izzy . Rätt kvavt ut så får öppna fler fönster för de e kvavt i lägenheten , ååååh vad jag vill flytta till hus :)

Har lite bilder från min kamera kom jag på så dom dyker upp om en stund så blir ni glada :)
Och en sak till ni ar blivirt riktigt dåliga på att kommentera så jag tycker ni ska bli bättre på detta :)
vill ju kunna kommentera era bloggar :P

kram på er

Ledig Idag

Hmm vad ska man göra idag när man är ledig :/ sugen på Ullred men ingen vill dit :( tråkmånsar hela högen :P
Får se vad jag gör idag men orkar inte sitta hemma och ha tråkigt helt ensam för de e inget kul .
Idag ville jag göra något men ingen orkar göra något typ. Så e det ibland .
Matte orkade inte lägga upp bilderna igår så ni får dom senare ikväll :)

kram på er

Helgen - studentfirande - camping - brännboll !

Rubriken säger allt , Helt fantastisk helg ihop med awesome människor . Fredagen bestod av att först till min brors tjej och slänga i slingor i håret, sen hitta kläder till kvällen för vi var och firade Mathildas student ( TACK ) :)
Var inte hemma från halv fyra på morgonen så det kallar man lyckat haha ! Lagom trötta på lördagen men fick endån dra sig upp o äta frukost sen slappa vidare på soffan.

På kvällen stack vi och campade med 4 vänner och vilket härligt väder och kväll vi hade igår. Tusen tack för det!
Idag har vi varit i stan och suttit och fikat på uteserveringen på torget. MYSIGT ! följde den ena till stationen för han bor och jobbar i köpenhamn, får hälsa på han sen när Matte har semester . påvägen hem blev det mjukglass (dock en liten ) supergott var det , hemma och degat framför tv o kollat en film som gick på tv.

Blir nog brännboll med massa gott folk ikväll verkar det som , sålänge man orkar så blir det de för våran del också. Nej nu ska jag be matte lägga in helgens bilder eller när han har tid så får ni se dom då :)

kram på er
brasa
fick en bra brasa :)

Mallorca 2011

jag
Va lite dåligt väder när vi kom ner till mallorca så fick bli påklätt :) '
pool
Poolen på hotellet :)
stranden
stranden
palm
ännu en palm
stranden
stranden
hotellet



som sagt det tog rätt mkt bilder så dom dyker upp efter hand :)


Gick bra hos vetrinären :)

Dels var besöket gratis idag så det gillade jag skarpt :) Imed det e efterbesök efter kastrering så kosta det inget . Endå 3 månader sedan hon gjorde det men det rör inte mig jag tacka o tog emot helt enkelt !
Varit nere i stan och fixat ärenden sen varit hemma och slängt i en hårfärg i håret för ska till Malmö i morgon till brossans tjejs salong så hon ska fixa i slingor o sånt kul !
Sitter bara hemma just nu och ska snart ta ut Izzy på kisse tur , sen när matte kommer hem ska vi snabbt iväg och fixa ett ärende. puuuh vad man varit i farten idag och just nu har jag hicka så de e rätt drygt.
Nää nu ska jag föna håret så Izzy kommer ut . Gått sådär med träningen denna veckan men vi får på de efter all student och såna saker.

kram på er

Till Vetrinären med Ronja

Ska snart bege mig till vetrinären med vår hon katt . Efter att vi kastrerade henne så har hon hållt på o jama som dom sa skulle minska så ska dit o kolla om där e rester kvar. Att vetrinären inte kan göra rätt från början. Det är ju både jobbigt för oss och för henne . Ska bli skönt att få veta om hon bara behöver en hormonspruta eller något som dämpar. Skriver sen när jag kommer hem igen .  Måste få in surfisen till katt i buren nu :P

kram på er
katterna
Ronja & bebbe :)

Mallorca 2011

matte & jag
Innan Vi körde till göteborg på förmiddagen :)
flygplan
På flygplatsen
folk
Carina,jossan, kalle  på landvetter
mats
Mats på landvetter
jag
jag på landvetter, lasse i bakgrunden
landvetter
Lasse & Oskar på landvetter
mallorca
från balkongen på mallorca
mallorca
från balkongen på mallorca
mallorca
från balkongen på mallorca-.



lägger in fler då och då under veckan :)

fullt upp som vanligt

Glömt bort bloggen helt och hållet imed vi hittat på en massa roliga saker denna veckan.< <jag sitter inte inne när det är super fint väder ute men nu har jag lite tid över ialf. Hämtade mitt schema innan på det nya jobbet. Jätte skönt ! Varit o druckit kaffe hos en tjejkompis också¨och handlar blomjord. Inte lätt o cykla med 40 liter i cykelkorgen haha . Men jag kom hem hel och jorden var fortfarande i påsarna. TUR!
Ska snart bege mig med Matte upp till en graverare för att fixa en present åt en kompis som tar studenten på fredag. YeYY !
tänkte jag bjuder på massa bilder idag så ni blir nöjda o glada och lovar att försöka blogga några gånger om dagen i fortsättningen men ni är dockl trogna läsare vill jag lova :) hälsa en glad hanna tilbaka !

kram på er !
jag
matte smygfotade mig en dag såg jag nyss haha


RSS 2.0
468x60a.jpg