Mors Dag

Har haft en rätt jobbig dag då jag och mina syskon förlorade vår mamma i bröstcanser 1994. det är många år sedan men såren kommer aldrig att läka !  just sådana här tillfällen ploppar det upp extra mycket i huvodet när man bara rör sig ute så¨ se rman folk påväg hem till sina mammor osv. fällt lite tårar idag och tack vare er jag umgåtts med idag har det varit lättare !
nu ska jag mysa med pojkvännen och inte skriva mer här. mormor brukar få morsdags present istället så hon blir alltid lika glad för som sagt det är endån mormor som är en av dom som stöttat våran familj så hon förkänar allt i världen !


städat, tvättat och tränat samt handlat .

...Rubriken säger allt så ni kankse  fattar att jag inte hunnit med bilderna idag men ska lägga in lite på datan . Matte har ju ej fixat bildernqa från systemkameran men ska be han göraq det i morgon . Har som sagt haft en massa att fixa idag imed vi kom hem från Mallorca igår . Tvättat, städat garderoberna för lillsyrran har vatt på besök o lånat kläder haha ,. handlat hem lite och sen tränat . puuh det tog på träningen idag imed vi inte tränat på en vecka. Skönt att de är igång igen .
LIgger just nu och kollar på Pretty woman på tv. jätte bar film om jag får säga mitt.

bjuder på en av veckans kvällsbilder haha

Hemma <3

Vi kom hem igår och det känns väl både bra och dåligt. Man vill aldrig åka ifrån et underbart ställe där man har roligt. Vi har haft en underbar vecka på mallorca och jag rekomenderar verkligen mallorca till er alla !
Vi har sett väldigt mycket och hunnit med en massa och haft fruktansvärt roligt. Hittade en engelsk pup prins of wales. as roligt var där och alla var trevliga mot alla. jätte awesome kväll där !
Hinner inte skriva super mycket just nu men lovar att göra det under dagen ! Ni ska få se lite bilder idag också men har lite att göra nu imed jag ska tvätta o fixa massa ärenden .


kram på er

På Väg Nu :)

Sitter i bilen påväg upp till mattes mamma i kungsbacka. sen ska vi alla bege oss till göteborg o ta flyget till mallorca :) Det ska bli så himla skönt att komma iväg :) har även märkt at våra såkallade vänner eller ja vissa av dom inte e äkta vänner så det är rätt skönt att ha insett detta och dom struntar vi totalt i ,. Nu ska vi ha en härlig semester och börjar om helt på nytt nu o släpper allt som hänt :O) vi e inte långsinta :)

Kram på er !
jag
jag
jag

1 Dag kvar nu <3

I morgon åker vi till Mallorca. så härligt detta skall bli kan jag lova . Har haft att göra en massa hela veckan så det är därför jag inte haft så mycket tid med min blogg och det kommer bli rätt dött veckan framöver imed jag äör utomlands. kanske hittar ett inernetcafe en dag men får se för e där för att slappa och ta det lungt ,.
Just nu har jag ätit frukost och ska ta och cykla iväg och fixa sakerna jag har kvar .
Har inte super mycket att säga nu men kommer blogga liute senare idag och sen blir det nog ett blgginlägg i morron för ska ha med datan ialf till mattes mamma så får den va där tills vi kommit hem .

kram på er alla !
fotovägg
början på våran fotovägg :) ser bättre ut i verkligheten :)
skogen
Var ute i det fina vädert denna veckan och gått med izzy i skogen :)
woododocka
söta va :FD

Umgåtts med mormor & lillasyster & sandra idag :)

Vilken underbar dag det har varit idag , åkte till Eslöv tidigt idag för att hälsa på min mormor och träffa lillasyster.
Haft det hur trevligt som hellst och skrattat så man har kramp i käkarna . sinne ! trivs när jag e med min familj !
Sen har jag träffat en tjejkompis som jag inte träffat på 2 år typ så det var på tiden , tappa kontakten sen har hon sitt och jag mitt men nu ska jag verkligen hälsa på henne varje gång jag är i Eslöv!
Yra runt på ica o ser ett välkänt ansikte o tänkte e de verkligen pernilla. haha chansade o tog tag i sidorna på henne där man brukar kitlas haha hon ble nog lite chokad för de e nog inte varje dag på jobbet en kund gör så haha. LÄnge sen man såg henne så det var roligt :) Får snart ta en träff med min familj och deras familj för dom har funnits i ens liv enda sen man föddes och den familjen betyder väldigt mycket för mig och resten av familjen !

nu ska jag o hjärtat mitt äta ärtsoppa :)

kram på er !

Ny Mp3

Laddar min mp3 för fullt just nu så det blir gjort. var rätt billig föär jag ville inte ha för dyr heller ifall att den försvinner på mallorca som man aldrig vet hehe ! Fixar mat just nu och det blir hemmagjord potatismos med falukorv :) mums!  Ska även ta och måla om naglarna tänkte jag sen byta om till träningskläder sen iväg och jobba sen efter jobb blir det träning ! JUst nu finns det inte jätte mycket att berätta så tråkig kan jag gott vara .
Nu en dag ska jag och Matte ut och ta fina bilder så ni får ha uthållighet o vänta på dom :)

kram på er !
mp3

Tagit det Lungt efter jag var dålig!

Man ska ta vara på sin kropp och hälsa tycke rjag och det fick jag verkligen inte under påskhelgen, ni vet då jag hade magkramper o kunde knappt gå å endån fick jobba . Har tagit de rätt lungt nu så man börjar få tillbaka sin ork igen . Så sitter hemma just nu efter ett svaslutat dagspass och tar det lungt framför tv :)Sitter även och funderar om jag ska trycka i röda slingor efter mallorca , bättre att ta det efter för annars kommer dom bara blekas skulle jag tro. 
Har beställt hem en massa bilder för vi behöver en massa fina bilder plus de e kul att ha dom i album istlt för på datan ! 


Kram På Er ! 
jag
En Bild På MIg för ett tag sedan :) 
spegel
Ny Spegel :) var större än jag trodde haha :D
thea
Min Systerdotter Thea när de var påsk :) Måla ägg är ju tradition :)
My
Min Andra systerdotter My :) Ursötas busfrön är båda två :)
Izzy
Izzy Har sin egen stil när hon sover :)


RSS 2.0
468x60a.jpg