jobbat hela veckan !

Har inte alls haft tid till bloggen på 5 hela dagar tyvär och sorry för detta ! Jag bloggar inte som förr då jag jobbat rätt mycket sen början av sommaren. Men det är viktigare med jobbet än bloggen. Mäker det även på andra bloggar att dom har andra saker för sig och det är väl självklart, man skall inte bli inbunden i sin blogg för mycket.
blev inringd på jobb i morse och givetvis tackade jag ja sen ska jag jobba där ikväll igenmellan halv 5 och halv tio. Skulle egentligen bara jobbat kvällen men jag är inte den som tackar nej till extra pengar ialf.
Ska se om jag kan få in bilder på datan så ni får se lite bra bilder.

kram på er

Full lägenhet sedan igår !

Blev rätt sent dom kom som skulleövernatte här, skulle blitt vid fem tidenmen icke. Jag missa allt jag skulle göra haha ! Sånt som händer ibland. Robin(brudgummen) Simon(bestman) Ida (bestmans tjej) och jag och Matte har sovit hos oss inatt, trevliga människor, så idag ska jag fixa Robins hår ville han och jag färgar Mattes . haha tur Ida kan ordna sig själv :D Sitter och väntar på att Simon & Robin skall komma tillbaka från hyrbutiken dom skulle hämta sina kläder. har dukat fram frukost och såna saker och Matte ska hoppa in och duscha så är det gjort. Otur hade dock Robin och Simon nyligen i butiken, Robin hade inte sitt kvitto på att han betalat handpenning, Det ska va en kille till det asså haha , han får ta med dosan o visa att det är betalt via internet och hoppas att dom godkänner detta .

Jag är hungrig så jag äter snart själv haha !

kram på er !

heey & Hopp !

Jobbade igår som vanligt oh är ledig idag, eller njaa ledig och ledig, jag jobbar inte ialf.
Ska på ett introduktionsmöte som alla nya inom jobbet måste gå på så det är bara att le och gå dit.
13.30-16.30 hoppas det inte tar alla dom timmarna för det är rätt jobbigt att sitta och lyssna i tre timmar.
Ska ta och hoppa in i duschen så det bli gjort och håret blir tvättat .
Inte mycket kvar att fixa men det är endån massa vi måste hinna med haha ! Allt löser sig.
Har bockat av mina skor på listan ialf, omklackade och fina :) billigare att klacka om än att köpa nya haha !
Nää nu måste jag få saker och ting fixade här hemma så Matte slipper sånt när han kommer hem för han jobbar så ska han inte behöva göra en massa hemmasysslor ju imed jag är ledig :)

kram på er ¨

Jag jobbar och står i

Jag har sagt det innan att jag jobbar ju aldrig enligt vissa haha , hmm ja jo visst eller hur, jobbar ca 5 till 6 dagar i veckan, Varit ledig igår så passade på att umgås med familjen , ska jobba idag också och i morrom , torsdag e det nått möte man måste gå på om man e ny på jobb. får lön för de ialf :D sen är det helg :)
jag har inte jätte mycket att skriva just nu imed jag ska diska innan jag ska ta ut izzy sen cykla till jobb ju :)
vi får höras ikväll :)

kram på er

work work work

Jobbat ett dagspass idag också, enda röra på jobb asså, fattar inte varför folk ska krångla till vissa saker.
Sitter och slappnar av framför tv och datan med spotify , skönt att få ta det lungt just nu .
Är sugen på att shoppa nya kläder till höst och vinter. Trött på allt gammalt så håller på att sortera ut en massa liksom så mina systrar får sånt jag inte vill ha , dom blir så glada då !

Ätit lunch också och fixat ett papper jag skulle lämna till försäkringskassan så är det fixat.  NU ska jag bädda för det hann jag inte imorgon haha , får passa på när man har tid liksom, får se hur det blir det där med kläderna asså. vill men får se om det blir av idag !
kram på er skog
solen skiner också idag :) super mysigt väder ute


JObbat som vanligt

Blev inringd igår morse på jobb sen fixade vi massa ärenden, idag ska jag också hoppa in och jobba :)
Tur jag är så arbetsvillig så jag säger oftast ja , men som sagt jag tänker mycket på min hälsa och kropp så jobbar inte för mycket , vet vad min kropp klarar så :) men minst fem dagar i veckan blir det sen om man tar en eller två extra dagar då och då kan funka :)
skulle bara in och uppdatea så skriver jag sen igen .
kram på er


Myskväll igår !

Överraskade Matte med sjukt mycket tända ljus och kexbricka och massa annat gott :) han blev så glad när han kom hem och sa det var en perfekt avslutning på helehn ! UNDERBART! Idag sov jag verkligen ut eller ja Matte ringde 06.50 o fråga om jag gått upp, jag bara nä varför skulle jag de när jag e ledig, han bara oj troddde du skulle jobba , tur var väl att jag somnade om rätt snabbt och gick upp kvart över tio istället.
Har inte gjort något alls idag men ska städa lite nu för min lillasyster kommer på besök-.

Kram på er

jobbat idag :)

JObbat mellan 07.15 & 14.30 idag , rätt lugn dag på jobb så det gjorde inte så mycket, sen slapp jag sitta och sakna ihjäl mej efter Matte som kommer hem ikväll . Ska bli så himla skönt att få hem min underbaring, Visst det kan vara rät skönt att man är ifrån varandra men jag saknar ju han så himla mycket !
Nyss kollat en dansfilm och gud vad jag saknar dansen , funderar på att börja igen om mitt knä inte dummar sig, jävla handbollskada asså. Får väl gå till min läkare i Lund och få ett godkännande som jag kan kössa upp nån stans .
Nej nu ska jag ta och lata mig ännu mer innan Izzy ska ut på promenad.
Kram på er !
 rönne å
Liiiiite översvämmning nere vid ån haha ! stackare som äger denna båten .
 rönne å
Trädet var enda nere i vattnet :/
me
Slappe stil idag :)
skog
Gick lite i skogen :)

Hälsar på familjen idag :)

Idag är jag hemma i Eslöv hos mormor och har träffat syrran och my , lilla thea va hemma och var sjuk men får bli en annan dag :) Matte är ju med en killkompis i norrköping för hans vänner där hade ordnat svensexa åt han så matte följde med dit :) Tråkigt att vara utan homom hela helgen men jag jobbade kväll igår och är i Eslöv idag och jobbar förmiddag i morgon så det gör inte så himla mycket , jag sysselsätter mig :)
Ska även hem till en tjejkompis och ta en cider sen är det nog tid att bege sig hemmåt. vill ej komma hem för sent imed jag börjar jobba halv 8 i morgon så.

btw, izzy tror hon kan gå hur hon vill hos min mormor,
izzy

Ny Säng :)

igår handlade vi äntligen en ny säng :) skönt! sen beställde jag klänning jag ska ha på två vänners bröllop enda från bankkok :) såå himla nyfiken på den och hoppas att den kommer sitta perfekt :) Idag ska jag fixa lite saker och fixa här hemma för vi ska bjuda mattes pappa och mia på middag :) bland annat kräftor :) MUMS!
Har ej mycket att säga nu men är ni intresserade av en dubbelsängram så säg till :)
...

Godmorgon :)

piih vad det regnar ute idag, det verkligen vräker ner idag. Varit vaken sen 9 ungefär men fick ta ut Izzy först såklart i skitvädert, inget hon var jätte förtjust i kan jag lova haha . Ätit frukost och sitter ock kollar på film, rätt skönt för jag börjar inte jobba från klockan halv 2 . Slutar ´8 ikväll så det gör inte mig något alls .
Vi handlade hem massa gott igår men efter att vi hade ätit middag orkade vi inte ett dugg haha,
Kanske blir ikväll om man är sugen på det då efter jobb. det är en lång vecka framför mig men som tur är jobbar jag förmiddag i morgon sen ledig onsdag sen jobbar jag mellan halv två och 8 på torsdag o fredag e de surt för då jobbar jag halv två till kvart i tio. blääää. Dock ledig lördag och jobbar söndag dag :)


nu ska jag se vidare på filmen :)
kram på er

Jobbat hela denna veckan


Har fått hoppa in och jobba hela denna veckan så det är därför jag ej kunnat blogga imed allt blir ändrat när man skall jobba sådär bara . jobbat delade turer också. sista jobbdagen idag :) I morgon skall vi till Liseberg :) WOOPWOPP  ! Annars har det inte härn så himla mycket, umgåtts med Tina ena dagen och hennes & hampus lilla vovve selma, skall bli oftare :)
klocka
Min fina nya klockan :)
tårta
Min systerdotter fyllde ju år så hon fick ha en tårta hon gilla :) dock blev
de ej en bild när den va hel haha
tårta
Och den andra :)
jag
Var tvungen att cykla till stan ofixad för annars skulle jag ej hinna handla innan jobb en dag haha
regn
Stod på jobb när de regan som fasen en dag denn aveckan o vem fick gå ut o hissa upp
den man har för solskydd ? jo jag haha .
izzy
izzy va dyngsur efter en lektur ute med selma haha , de började regna :( 
 

RSS 2.0
468x60a.jpg